Over Marije

Helleeu! Ik ben Marije en ik ben een hyperactief, 14-jarig meisje. Ik probeer om de dag op Alegria (eerlijk gezegd noem ik het vrijwel altijd Alé) schrijven, probeer, want mijn planning is vrijwel altijd dramatisch. Eigenlijk zijn er niet heel veel dingen die je over mij moet weten, maar om je voor te bereiden op mijn artikelen op Alé zal ik een paar dingen noemen:

- (Ik schrijf veels te vaak tussen haakjes).
- Ik gebruik veels te vaak deze emoticons: ^-^, :), :p.
- Ik ben extreem geobsedeerd door een boekenserie genaamd the Hunger Games, ook ben ik extreem geobsedeerd door de films en de cast. (Vooral Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ^-^).
- Vrijwel al mijn artikelen zijn erg onsamenhangend maar ik hoop dat je het me kunt vergeven.
- Ik luister vaak naar Disney muziek of singer/songwriter.
- Ik heb extreem veel schriftjes en notebookjes.

Nu ben je voorbereid en kun je veilig Alé lezen : ). Als je nog meer over mij wilt weten (dat mag best :), ik bijt niet.. oké soms wel maar daar gaat het nu niet om), laat gerust een reactie achter! Ik vind dat alleen maar supergeweldig leuk! Ehmm... nu weet ik niet meer wat ik moet schrijven. Stay beautiful, because you are. Liefs, Marije. 

6 opmerkingen:

 1. NU WEET IK HET ZEKER, JIJ BENT NIET DE MARIJE UIT MIJN TEAM :( DIE LIJKT OP JOUW MAAR IK DENK NIET DAT JE IN ROTTERDAM WOONT, WANT DIE VAN MIJ HEEFT TWEE ZUSJES GENAAMD JALIEN EN CHARLOTTE! DIE ZIJN ZOOO COOL, ZE HEBBEN OOK EEN BLOG www.leeuwtje.blogspot.nl DOEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ELISEEEEEEEEEE <3<3<3<3<3 JANNNNNN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn artiesten naam s sjohn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeeeej! K ben nieuw hier en k vind het een super leuke blog! Ik wil misschien ook TTO gaan doen alleen dan op VWO. Hoe is TTO????? X Mirry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee Marije! Echt een super gave blog x noëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. he zoek mij hebben vandaag gechat op chat me vre sam https://www.facebook.com/sam.vanhemelrijck?fref=ts

  BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...