Over Irene

Hoi,

Dus je wilt meer over mij weten? Oké. Dan zal ik proberen wat over mezelf te vertellen.

Ik heet Irene (Autsj, slecht begin, alsof jullie dat niet wisten). Ik ben 13 en drie kwart jaar oud, ik zit in de tweede van tto gymnasium ennuhh...
Ik hou van veel dingen, waaronder schrijven, lezen, muziek luisteren, playbacken met liedjes omdat ik vals zing en dat ik anders me ga schamen, achter mijn laptop zitten, tijd verspillen en er geen spijt van hebben, te lange punten schrijven in een lijst van dingen waar je van houdt waardoor veel mensen waarschijnlijk gaan stoppen met lezen en andere dingen. Hier een foto omdat dat waarschijnlijk moet:

(Nu heb ik kort haar)

De berichten die je hier zal lezen die door mij geschreven zijn zullen voor 95% over lifestyle gaan. Beauty en Fashion dat laat ik wel aan Marije over, want daar weet ik net zoveel van als een aardappel over schoonspringen weet. Maar wie weet, misschien zijn aardappels wel heel goed in schoonspringen.

Als ik me nu in jou zou inleven zou ik waarschijnlijk denken dat dit kind raar en compleet gestoord is. Maar wie weet zijn er nog mensen die net zo compleet gestoord en raar zijn als ik. Het internet bestaat voor het meest uit rare en compleet gestoorde mensen, toch? Dus wees niet bang voor mij, deze blog is voor mij een soort uitlaat waar ik al mijn leuke, rare, bijzondere en creatieve gedachtes kan opschrijven.

bron
Oja, dat ook nog. Ik hou van muziek. Voor de mensen die het willen weten: ik hou van een soort van poprock of indierock. Ik heb eigenlijk geen idee. Denk hierbij maar aan Imagine Dragons, Bastille, The Killers, The 1975, Two Door Cinema Club, Kodaline, Arctic Monkeys en Panic! At The Disco. Het zijn allemaal eigenlijk hele verschillende bands maarja.

Dit was dus een soort van iets over mij. Doei.

Xx Irene1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...