28 mei 2014

On My Mind... ♥

Foto van WeHeartIt
Helleuu. Ik heb iets nieuws bedacht... oké eigenlijk zo nieuw is het niet. Ik heb besloten dat ik eens in de zoveel tijd een 'On My Mind... ♥' ga doen. Dit is een artikel met zeven standaard dingetjes waar ik dan antwoord op geef. Ik kan niet echt zeggen hoe vaak ik dit zal doen. Wel kan ik zeggen dat ik het persoonlijk stiekem best een beetje leuk vind. Lees verder voor de eerste 'On My Mind... ♥.Foto van WeHeartIt

Momentele verslaving:
Hier zou ik eigenlijk standaard Tumblr, The Hunger Games, Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson neer kunnen zetten. Ook ben ik momenteel nog steeds verslaafd aan waterverf en Engelse gedichtjes schrijven (over iemand die verliefd word op een verzonnen engel uit zijn gedachtes.... diepgaand)

Nieuw ontdekte artiest: 
Chris August, dit is een man die zingt (woow, wat een goede beschrijving). Nee oké, ik vond deze singer/songwriter via een achtergrondmuziekje op Tumblr. Als eerste ontdekte ik zijn liedje 'It's Always Been You', daarna bleef ik een beetje doorklikken en kwam ik erachter dat ik zijn hele album 'No Far Away' eigenlijk ontzettend leuk vind. Zeker een aanrader als je van Ed Sheeran en Kodaline of zoiets houdt, zoals ik dus :).


Meest gedraaide liedjes in de laatste week: 
- What The Fuck - Idina Menzel, oké, dit is een musical liedje van Idina Menzel's nieuwe musical If/Then. Idina Menzel is de stem van Elsa in Frozen, ook was ze Elphaba in de musical Wicked op Broadway en ja... zij is ook degene waarvan John Travolta de naam fout zei tijdens de Oscars. (Hij zei 'Adele Dazeem')
- It's All About You(Tube)- The YouTube Boyband, waarom luister ik naar van die rare liedjes :O? Dit is een liedje gezongen door vijf hele bekende YouTubers (PointlessBlog (Alfie dus), ThatcherJoe, Caspar Lee, Marcus Butler en Jim waarvan ik de achternaam ben vergeten (diegene die verloofd is met Tanya Burr haha)) Ik vind het eerlijk gezegd een heel leuk liedje.
- His Daughter/No One Ever Told You - Molly Kestner. Dit is een meisje dat zingt op YouTube en ik vind de twee genoemde liedjes echt supermooi. Zeker een aanrader als je meer van ballads houdt.


Favoriete quote:
Good people are like candles, they burn themselves up to give others light.-  Turkish Proverb

Hersenspinsel van het moment:
Ik vind het creepy dat iemand in Amerika zeven mensen heeft neergeschoten omdat hij 22 was en nog nooit gezoend had. Hij gaf vrouwen de schuld van alles en dat vind ik toch een beetje eng. Waarom moeten wij wel op onze drankjes letten, niet alleen over straat lopen en dat soort dingen... en mannen in principe niet. Ugh... Gender Inequality (Ik weet het Nederlandse woord niet, sveq).

Iets wat ik momenteel heel erg leuk vind:
Ik heb al de namen van mijn vriendinnen verandert op Snapchat. Zo heb ik een vriendin die de serie Sherlock kijkt, en als ik dan een snap van haar krijgt staat er zo: 'Sherlock heeft je een snap gestuurd', no shit (oké thumbs up voor degene die dat begrijpt). Ook heb ik een Peer en een paar namen die ik fonetisch heb uitgespeld. Zo wordt Snapchat nog net iets leuker ^-^.


Iets waar ik stiekem best een beetje trots op ben:
Hmmm... Dat ik eindelijk heb uitgevolgd hoe je een Gif maakt.

Stay beautiful, because you are. Liefs, Marije.

4 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...