22 mei 2014

Let's Show Some Webdesigns! #3


Helleeuu! Vandaag laat ik jullie weer eens een paar van mijn webdesigndingetjes zien ^-^. Ik ben de laatste tijd weer aan de slag gegaan met cijfertjes, foto's, textures en brushes (ha-ha, sorry ik vind het altijd best grappig om in webdesigntaal te gaan praten :p). En hieruit zijn weer wat nieuwe creaties voortgekomen. Als je wilt mag je ze allemaal gebruiken, maar ik heb liever wel dat als je ze ergens plaatst je mijn naam (Marije, :p) en mijn bloglink erbij zet! 
'Queen' Emma Stone, na Jennifer Lawrence is zij toch wel mijn favoriete actrice. Alhoewel Jen wel op nummer één staat en blijft :p. 

Ik zou Marije niet zijn als ik hier niet ergens een The Hunger Games edit in had gezet, dus hierbij... een edit van de Catching Fire 'beach scene' (zo staat ie bekend bij de the Hunger Games fangirls (die heten eigenlijk tributes (woow dit is een haakje in een haakje in een haakje))). Want het klopt wel: And in that moment I swear we were infinite. 

En ik moest ook gewoon even een Jennifer Lawrence + Josh Hutcherson (= Joshifer) edit maken. Die twee moeten (oké ze moeten niks maar ik denk dat jullie begrijpen wat ik bedoel :p) gewoon een relatie krijgen en superschattig gaan doen. Ik weet dat Jennifer een vriendje heeft maar ik blijf hopen (ik weet hoe gestoord dat klinkt, ik ben gestoord, zeker als het over Joshifer gaat). Trouwens, deze foto vind ik echt superschattig omdat ik weet dat zij echt zijn hand pakt tijdens deze première, hij is niet gefotoshopt. (Sorry maar hier word ik dan weer superblij van omdat ik weet: ER IS HOOP). Sorry voor mijn Joshifer-overlast maar als ik eenmaal begin met typen/praten over Joshifer dan kan ik niet meer stoppen (vraag maar aan mijn vriendinnen :p, ik heb er één zover gekregen dat ze nu ook Joshifer 'shipt'(als je twee mensen shipt dan wil je dat diegene samenkomen en een relatie krijgen enzo) en ik ben daar zoooo blij mee!).
Jajaja... random hipster dingen.
Frozen! Ik weet het, ik weet het. Ik vind deze edit ook wel een beetje hard, maar ach ja... :p ( het gebroken glas maakt deze edit echt extreem dramatisch :p)
 I actually love the people in books the most. (Maar blijven hopen dat er ooit een echte Finnick, Peeta of Katniss uit de fictieve wereld opstaat). 
Sorry, ik weet dat dit de tweede Joshifer foto in dit bericht is. Maar ik moest iemand uitleggen hoe je webdesignt en ik maakte deze als voorbeeld. Maar echt hoor... kijk Josh op de linkerfoto... (kwijl...)

Dit was het weer voor deze keer! Stay beautiful, because you are. Liefs, Marije. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...