8 mei 2014

Hoi.


Oké, ik denk dat ik wat dingen uit moet leggen maar ik weet niet zo goed hoe. Woow, wat een goede manier om een blogpost te beginnen. Ruim een jaar lang ben ik vol op bezig geweest met bloggen. Zodra ik van school naar huis kwam logde ik in op de computer en schreef ik zoveel mogelijk artikelen. Dit kostte veel tijd maar ik deed het met plezier. In dit jaar ben ik best wel veranderd. Ik begon Alegria als een zorgeloos bruggertje dat maar een paar opdrachten per dag moest maken voor huiswerk, en die alle stof er wel met een keer leren in heeft. Maar ik denk dat jullie wel door hebben gehad dat ik de laatste paar maanden een stuk minder actief ben geweest.Haha dit klopt :)

Nu ga ik niet een heel verhaal ophangen over dingen die gebeurd zijn in mijn leven want ik denk niet dat dat iemand interesseert :). Maar ik kan wel zeggen dat bloggen een beetje moeilijk in mijn schema paste de laatste tijd. Vandaar dat ik nu dus een artikel schrijf om het uit te leggen, want ik vind dat jullie een uitleg verdienen. Zoals ik in februari met jullie deelde, overleed er toen iemand die erg belangrijk voor mij was, iemand waar ik nu nog altijd iedere dag aan denk. Ik wil hier liever niet te open over zijn want dit is  heel erg persoonlijk :), ik hoop dat jullie dat respecteren. Na een week mortuariumbezoekjes, condolaties en een begrafenis had ik direct daarna vakantie, waarin ik met een vriendin naar Londen ging. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar wel ontzettend druk.

Een week na de vakantie kwam mijn verjaardag en ging ik met school een weekje op reis. En ik denk dat jullie wel gemerkt hebben dat het daarna heel stil is geworden rondom Alegria (of zoals ik het altijd noem, Alé :P). Ook dit is weer iets waar ik niet open over wil zijn, omdat privacy iets is dat ik heel erg respecteer en ik ook liever niet mijn hele leven op het internet zet. Maar ik kan zeggen dat er rond die tijd nogal nare uitspraken zijn geweest over Alegria en de YouTube filmpjes. Uitspraken die zo'n invloed op mij hadden dat ik iedere dag met het idee in mijn hoofd zat om te stoppen. Dit is dan ook natuurlijk niet de goede inspiratie om artikelen te schrijven.

Terwijl ik iedere dag met mijn muis over de verwijderknop bij de pagina over mij zweefde. Had ik het ook nog ontzettend druk met proefwerken en projecten. Zoals ik al zei ben ik altijd zo'n meisje geweest dat geen problemen had met leren en dat iets maar één keer hoeft te lezen om het te onthouden. Maar ik ben ook een streber, iemand die extreem hoge eisen aan zichzelf stelt en niet tevreden is met een acht. Dit zorgde ervoor dat ik eerlijk gezegd ook geen tijd meer had voor bloggen. Dit kwam vooral omdat ik TTO Gymnasium doe, dit is een redelijk hoog niveau en daarom kost het dan ook erg veel tijd en moeite. Het was voor mij ontzettend wennen om niet meer een acht te kunnen halen terwijl je de leerstof maar één keer heb geleerd. En daarom moest ik meer tijd aan school gaan besteden, minder tijd om te bloggen dus.

Nu begrijp ik best als jullie denken: 'Fijn voor je Marije, maar waarom plaats je nu dan opeens wel een bericht? Na eerst al die maanden ons te negeren :P'. Ik heb momenteel meivakantie en ik begon Alé steeds meer te missen. Ik mis het plekje waar ik al mijn gedachtes kwijt kan en waar ik me niet hoef te filteren. Waar ik gewoon kan zijn wie ik ben :). Ook zijn mijn interesses in de laatste maanden erg veranderd. Ik denk amper nog aan beauty en zit veel meer tussen de boeken en de verfkwasten. Ik was bang dat jullie dit misschien niet leuk zouden vinden :).

Dus ja, ik kan niet verzekeren dat ik zo intensief zal bloggen als vroeger, omdat ik dat door de opmerkingen in maart nog steeds best wel moeilijk vind. Maar ik zal proberen om jullie up to date te houden, want ik vind jullie geweldig, ik zie jullie lezers namelijk als mijn vrienden :). Ik hoop dat jullie dit op prijs stellen, en het spijt me heel erg voor de vaagheid van sommige dingen, er zijn een paar dingen die ik gewoon het liefst zo stel mogelijk wil vergeten.
(Ik moet nog wel even het snoertje van mijn camera vinden btw, ik heb allemaal foto's gemaakt maar ik kan ze niet uploaden omdat ik het snoertje kwijt ben :P).

Liefs, Marije


3 opmerkingen:

 1. Ik snap dat je het druk hebt! Dat heb ik namelijk ook en ja soms heb je dan geen tijd om te bloggen maar ik lees jullie berichtjes wel altijd met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat je een berichtje achterlaat :). En dankjewel voor je begrip. Tot mijn trots kan ik vertellen dat ik momenteel drie artikelen aan het schrijven ben en dat Irene morgen langskomt om een video op te nemen :) Jaay! Liefs Marijee

   Verwijderen
 2. hey,
  HipHop kunstenaar ProvySuflayy gepubliceerd "A Star Brite Burnin 'de eerste single van zijn nieuwe album!

  Bekijk de video nu op YouTube!
  www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

  Ga koop nu op iTunes en andere online retailers voor slechts 0,99 dollar cent
    iTunes link: bit.ly/1ex3cbq

  WAARSCHUWING: Video 'kunnen afbeeldingen van schattige kinderen bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...