3 mrt. 2014

Catrice Absolute Bright Eyeshadow Palette

 Hee! Ik denk dat jullie dachten dat er geen reviews meer aan zaten te komen op Alegria. Toch wel! Ik kreeg voor mijn verjaardag het Absolute Bright oogschaduw pallet van Catrice en ik dacht dat een review misschien wel leuk zou zijn! Het Absolute Bright pallet  is nieuw in de collectie van Catrice en lijkt redelijk op het bekende Absolute Nude pallet (die bekende). Dusjaa... hierbij de review! De verpakking is exact hetzelfde als die van het Absolute Nude pallet. Een simpel, strak en rechthoekig doosje met grote letters. Ik vind het een mooi pallet, maar ik vind van die grote letters altijd wel een beetje commercieel staan. Maar agh jaa.... als een product goed is dan maakt de verpakking niet echt veel uit.

Deze kleuren zitten in het pallet, ik vind het best grappig dat het helemaal geen felle kleuren zijn, terwijl je dat wel zou verwachten met een pallet genaamd het 'Absolute Bright' pallet. Links zijn de lichte kleuren met een highlighter, een gelige kleur en een beetje zo'n babybilletjes kleur. Rechts vind je de donkere kleuren met een mosgroene kleur, een soort van grijsblauwe kleur en een donkerbruin. Ik vind de kleurtjes erg mooi voor overdag en dat is fijn voor een 14-jarige (ik vind het zo cool om dat nu te kunnen zeggen).
De swachtes! Ik vraag me allereerst af waarom ik één kleur tussen mijn swatches mis (?), ook vraag ik me af waarom mijn arm op een swatchfoto altijd zo harig lijkt. Maar in ieder geval. Ik verbaasde me over het pigment van de highlighters, die zijn echt supergoed. Over het algemeen is het pigment niet uitmuntend maar wel heel erg goed. Wel zijn de oogschaduws een beetje korrelig waardoor je fallout kunt krijgen. 
Ik ben blij met het Catrice Absolute Bright pallet. Ik vind het een mooie aanvulling van mijn stash en ik ben blij dat de kleurtjes goed zijn voor overdag. Wat vind jij van dit pallet? xMarije

PS: Ik ben deze week niet thuis. Ik kan dus geen artikelen schrijven, ik zal proberen voor te schrijven maar dat kan ik niet garanderen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...