11 mrt. 2014

Cambridge Haul!

Bron Foto.
 Hee! Long time no see. Zoals ik in mijn vorige berichtje op Alegria al zei, ik ben een weekje weggeweest. Samen met mijn school ging ik met mijn jaar naar Engeland en toen gingen we ook naar Cambridge. En daar heb ik geshopt. Daarom leek het mij leuk om een Cambridge haul te doen. Ik heb niet extreem veel gekocht, maar wel genoeg om even een kort berichtje van te maken ^-^. Veel lees en kijkplezier!
Woohooow, de kleur van deze trui is op de foto echt ontzettend veranderd. Deze trui is in het echt deze kleur (donkerblauw dus). Maar dan nog iets donkerder. Je kunt Cambridge eigenlijk bijna niet uit zonder een 'University' trui te kopen... eerlijk gezegd was ik van plan om er geen te kopen, omdat ik ze redelijk prijzig vond en geen zin had om een dikke trui in mijn koffer mee naar huis te nemen, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om er een te kopen. Ik koos een donkerblauwe (een kleur die dus totaal niet overkomt op de foto) met grote, wit omlijnde letters. Deze trui kostte 18 pond, dat is €21,59.


UBLURABVLeg74l87a3qt5aptyog5lbr8l^@&)%#&Tt!!!!!! Ik ben The Hunger Games verslaafd, ik denk dat dat redelijk duidelijk is. Dat weet dan ook eigenlijk iedereen in mijn omgeving wel. Dus toen een paar vriendinnen van mij dit prachtige kettinkje op de markt in Cambridge zagen, riepen ze mij meteen. Het is namelijk een klokje met een Mockingjay ervoor. De Mockingjay is het 'logo' van de the Hunger Games boeken en als echte fangirl moest ik deze meteen hebben. Deze ketting was redelijk duur, 10 pond, dat is €11,99.
Ik vind de ketting echt extreem mooi afgewerkt. Overal zitten kleine details, gegraveerde bloemetjes en figuurtjes. Als je trouwens op het knopje boven op de klok drukt, springt de Mockingjay open waardoor het klokje zichtbaar wordt. Zo kun je de tijd goed bekijken ^-^. Ik ben echt ontzettend blij met deze ketting en ik draag hem nu al ontzettend vaak!

Als laatste kocht ik bij de Sainsbury's nog wat snoepjes die je alleen in Engeland kunt kopen. Allereerst kocht ik een grote zak met 'Skittles Confused', maar die waren al op voordat ik er een foto van kon maken. Ook kocht ik een zakje met Jelly Beans maar die waren ook al op. Nog wel over voor de foto waren de Skittles: Crazy Sours en Reese's Peanut Butter Cups. Een artikel over deze snoepjes komt er nog aan, dus daar zal ik dan wel over vertellen ^-^. De pakjes Skittles kosten 60p (€0,72) per stuk en Reese's Peanut Butter Cups kosten 50p (€0,60) per verpakking met 2 Peanut Butter Cups.

Wat vind jij van mijn aankopen? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...