5 feb. 2014

My Life In(stagram)

Iedere vijfde van de maand krijgen jullie een My Life In(stagram), het is vandaag 5 Februari... dus hier is de My Life In(stagram). In deze maand had ik kerstvakantie, veel verjaardagen en best wat vrije tijd :). Dus neem een kijkje in mijn leven, My Life In(stagram).Op school maakte ik tijdens tekenen deze tekening. Ergens was ik er toch een beetje trots op. Het skelet op de rechterbladzijde heeft inmiddels al de bijnaam 'LSD skelet' :P. Tekenen blijft toch wel een van mijn favoriete dingen om te doen denk ik :).
 Ik ging met mijn broer en vader naar mijn opa en oma. Eerst moesten we twee uur in de trein zitten, voor mij was dit de ultieme kans om lekker te lezen. Ook had ik mijn nieuwe Stabilo stiften meegenomen om in mijn dummy te tekenen.
In deze maand begon ook mijn the Hunger Games obsessie. Ik ging in het eerste weekend van de kerstvakantie naar Catching Fire en sinds dien ben ik geobsedeerd. Inmiddels ben ik Catching Fire voor de vierde keer aan het lezen en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik denk dat ik nog nooit zo'n fan van een bepaalde serie ben geweest. 

Ook de cast van Catching Fire vind ik echt geweldig. Ik besteed ontzettend veel van mijn tijd aan het kijken van filmpjes en interviews met Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson. En ook heel veel van mijn tijd spendeer ik aan Tumblr en het schrijven van fanfics, Joshifer en Everlark fanfictions zijn mijn favorieten. (Joshifer staat voor Josh Hutcherson en Jennifer Lawrence, Everlark staat voor Katniss Everdeen en Peeta Mellark).

 En ik maakte fanart :0. Ik begon opeens met het verven van Katniss en voor ik het wist had ik Katniss in haar trouwjurk geschilderd. Op de achtergrond staan allemaal quotes uit de boeken en ik ben op zich best blij met het resultaat. Ik vind de ogen best wel goed gelukt, met waterverf is het namelijk redelijk moeilijk om gedetailleerd te schilderen.
 Jaaaaaaaaay, filmen met Irene. Hier filmden we de Drawing Famous People Challenge en we waren het er beide over eens dat we een goede foto samen moesten hebben. Onze laatste foto samen was van twee jaar geleden in de zomervakantie, die kon dus echt niet meer :P. Na heel veel bewogen foto's en rare gezichten was deze het beste.

Irene en ik zijn van plan om steeds meer te filmen, vooral het filmpje genaamd 'Awkwardheid' vonden wij echt heel erg leuk om te doen!
 Een voor het schoolfeest selfie met Mirjam en Annika. Het schoolfeest was best wel leuk alhoewel ik me erg ongemakkelijk voelde in mijn skaterskirt. Ik draag toch nog altijd het liefst een spijkerbroek met een blouseje en All Stars maarja, ik moest er van mijzelf toch een keer meisjesachtig uit zien.
 Een nieuwe rage op Tumblr: 'Cheesy' Valentijnskaarten. Dit zijn valentijnskaarten met superslechte openingszinnen, de meeste zijn geïnspireerd op films. En ik natuurlijk weer allemaal the Hunger Games valentijnskaarten zoeken (sorrryy!). Diegene hier boven zul je trouwens alleen begrijpen als je Catching Fire hebt gezien of gelezen.

 En ja hoor, ik maakte nog meer fanart. Ik ben vooral trots op de trouwjurk van Katniss op de onderste foto. Die heb ik gemaakt met veertjes en van die soort servetjes die lijken op kant (hoe noem je die dingen?). De tekeningen zijn gemaakt met waterverf, mijn stabilo stiften, een zwarte fineliner en glittertjes.
Ik voelde me echt even Tumblr Famous toen ik dit zag, het was helaas wel allemaal van dezelfde persoon. 
 Ik had proefwerkweek dus ik was elke dag om kwart voor één uit, voor mij een goed excuus om tosti's te maken! Ik eet nog altijd mijn tosti met sambal, zoals ik dat één jaar geleden voor het eerst liet zien op Alegria (iedereen dacht dat ik gek was :P).
 En maar weer bloggen :). Ik heb het bloggen weer opgepikt na een break van een paar weken. Ik begon het toch echt wel te missen dus ja, ik hoop dat jullie het leuk vinden dat wij weer erg bezig zijn met bloggen :P.
 The good life: Tumblr en Alegria
Zaterdagavond ging ik uit eten, vanwege wat verjaardagen. Het was zeer chique dus ik moest een jurkje aan... een jurkje. Ik kocht dit blauwe geval met kant in de herfstvakantie in Londen, bij de Forever21. Dit was een ideale gelegenheid om er eens als een klein meisje mee rond te gaan zwieren (nee serieus, je moet mij zien in een jurkje... ik loop de hele tijd rondjes te draaien als een ballerina). Ik droeg hierbij een glitterig vestje van mijn moeder omdat ik er niet echt iets voor voelde om met blote schouders rond te lopen :).
Okee, sorry... ik weet dat Alegria de laatste tijd een beetje overspoeld is met the Hunger Games, maar ik moest zo ontzettend lachen om deze foto(?) dat ik hem even met jullie moest delen.

2 Februari 2014, de dag dat de geweldige Philip Seymour Hoffman overleed aan een overdosis drugs (hoogstwaarschijnlijk). Als Hunger Games fangirl was dit voor mij best een harde klap, Philip speelde namelijk Plutarch Heavensbee in Catching Fire en Mockingjay Part 1 en 2. Zijn dood was ontzettend onverwachts en kwam dan ook hard aan. Philip Seymour Hoffman speelde dus onder andere in the Hunger Games, ook heeft hij een Oscar gewonnen. Hij kreeg van alle the Hunger Games fans een 'three finger salute', een gebaar dat bewondering, bedankt en een afscheid van iemand waarvan je houdt betekend (in de boeken en films), zijn dood zal trouwens geen consequenties hebben op de films Mockingjay Part 1 en 2, hij moest nog 7 dagen filmen en dan zat zijn rol in de film erop. Philip Seymour Hoffman liet drie kinderen en zijn vriendin achter, hij werd 46 jaar.

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...