9 feb. 2014

Music @ the Moment

Ik weet nu eigenlijk echt niet meer hoe ik een Music @ the Moment moet openen, dit is een altijd terugkerend artikel op Alegria dus ja... mijn intro's worden een beetje eentonig. Mijn muzieksmaak heeft een interessante wending genomen de laatste paar maanden... een zeer interessante wending (kuch kuch Disney muziek kuch kuch). Hierbij mijn Music @ the Moment, voor een beetje muziektherapie.Ik denk eerlijk gezegd dat jullie deze al zagen aankomen. Ik heb al een beetje laten doorschijnen de laatste tijd dat ik een beetje ongezond lang naar alle liedjes van Disney's Frozen luister. 'For the First Time in Forever' is één van mijn favoriete maar eigenlijk kan ik stiekem naar alle liedjes van de film luisteren. Ik vind ook 'Love is an Open Door' erg leuk. Ik weet niet wat het is, ik was sowieso erg onder de indruk van Frozen zelf. Het feit dat ik de film heeeeeel erg leuk vond maakt denk ik dus wel uit.

Ik heb jullie al best vaak verteld dat ik vroeger ontzettend fan was van Taylor Swift toch? Nou... ik denk dat die 'country-side' van mij nooit helemaal is opgelost. Toen ik namelijk hoorde dat Lucy Hale (Aria uit Pretty Little Liars) een countryliedje uit ging brengen werd ik ontzettend enthousiast. Het liedje zelf heet 'You Sound Good to Me' en eigenlijk vond ik het eerst niet echt een heel leuk liedje, ofzo. Maar na twintig keer luisteren begon ik dit liedje toch wel leuk te vinden (dit soort dingen gebeuren mij eigenlijk heel vaak). Dit is voor mij echt zo'n perfect liedje om te luisteren als ik mijn huiswerk hoor te maken... (maar mijn tijd per ongeluk expres op Tumblr spendeer).
Ik ben al een lange tijd fan van Ed Sheeran, ik vind zijn teksten prachtig en zijn stem bezorgt mij kippenvel. Toen ik erachter kwam dat hij een liedje heeft geschreven voor The Hobbit: The Desolation of Smaug, ging mijn fangirl hart sneller knoppen (The Hobbit! Ed Sheeran!). Het liedje zelf, genaamd I See Fire, vind ik prachtig. Ik luister vooral naar dit liedje als ik rondsurf op het internet ^-^.
Frozen meets Passenger, YouTuber Sam Tsui maakte een mashup van het liedje 'Let it Go' van Frozen en het liedje 'Let Her Go' van Passenger. Ik vind zelf zijn stem erg fijn om naar te luisteren en ook de mashup zelf vind ik erg goed. Het valt me wel op dat ik vrijwel alleen maar naar van die Singer-Songwriter liedjes luister :P. Als je van dit soort liedjes houdt dan zou ik je aanraden om nog even verder op het YouTubekanaal van Sam Tsui te kijken!
Vroeger zong ik altijd Apologize van One Republic met Sing It! Popstar op de Wii, ik denk dat mijn liefde voor hun muziek nooit echt is weggegaan en toen Counting Stars uitkwam was ik dus ook wel erg blij ^-^. Ik vind het een leuk liedje, anders had het hier dan ook niet bijgestaan :P.

Wat vind jij momenteel leuke liedjes? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...