10 feb. 2014

Mijn favoriete sieraden/accessoires!


Eigenlijk draag ik niet zo vaak sieraden, meestal heb ik niet zo veel tijd als ik 's ochtends op sta en dan besteed ik mijn kostbare tijd liever aan andere dingen (ik voel er niet echt iets voor om een half uur met een oorbel door een half dichtgegroeid oorgaatje te gaan porren). Maar, als ik ze draag... dan heb ik ook wel mijn favorieten. Vandaar dat het mij leuk leek om ze eens een keertje met jullie te delen ^-^.
Allereerst, de armbandjes. Ik denk dat jullie al wel hadden verwacht dat mijn Noosa er bij zou zitten, die zit er dan dus ook bij :). Mijn Noosa vind ik ontzettend makkelijk om te combineren omdat je gewoon heel erg kunt afwisselen. Je kunt er telkens weer nieuwe combinaties mee maken en dat vind ik erg handig. Het armbandje onder mijn Noosa is van de Action, ik kocht deze ooit voor een feest met een fluor/neon thema maar eigenlijk is het best een leuk armbandje voor in de zomer. Ik vind het erg leuk om aan het armbandje te peuteren en hem dicht en weer open te ritsen. Dat is dan ook de reden dat ik hem niet naar school draag. Het armbandje linksonder kocht ik op een marktje in Thailand, het is ontzettend makkelijk te combineren en vooral 's zomers staat het best schattig. Sorry voor het usb'tje dat door het armbandje rechtsonder steekt, ik moest iets doen om hem rechtop te houden. Dit armbandje vind ik gewoon erg lief en simpel, omdat ik ook wel een dromer ben.
Mijn favoriete ketting kocht ik bij de River Island in Oxford. Het is een lange ketting met een uiltje. Het uiltje zelf heeft blauwe details en ik vind hem ontzettend schattig. Ik draag best wel ontzettend heel erg veel blauw dus dit uiltje past dan ook wel heel snel bij mijn kleding.
Zoals ik al zei draag ik niet zo veel oorbellen, ik neem er niet echt de tijd voor om ze in te doen. Maar als ik wel oorbellen in doe, dan zijn het vrijwel altijd deze. Ik kreeg deze vorig jaar op mijn verjaardag van een vriendin en ik vind ze echt ontzettend schattig. Het is een grote vlinder met een klein vlindertje ervoor. Het leukste aan deze oorbellen vind ik dat ze redelijk subtiel zijn, ik ben niet zo van de statement oorbellen.
Ik draag niet heel vaak haaraccessoires maar als ik dat wel doe, dan zijn het deze twee. Haarstrikjes vind ik gewoon erg schattig staan, ze maken je outfit vaak af. Ik denk ook dat ze je wat lieflijker maken, wat meisje-meisjeachtiger (ben ik nog te volgen?). Deze strikjes komen van de Hema, daar heb je ze samen voor iets van 3 euro.

Wat zijn jouw favoriete accessoires/sieraden? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...