4 feb. 2014

Collective Haul Januari!

Herken je dit? Je gaat naar de Hema om een wiskundeschrift te kopen en je komt thuis, met twee dingen, zonder wiskundeschrift. Nouja, ik had vandaag dus weer zo'n dagje. Mijn wiskundeschrift was helemaal volgeschreven en viel van de ellende uit elkaar dus ik had eigenlijk wel zeker een nieuwe nodig. Dus, Marije ging op haar fiets naar de Hema... In deze hele maand heb ik sowieso redelijk wat dingetjes bij elkaar gesprokkeld, cadeautjes en koopjes. Dus het leek mij wel leuk om een Collective Haul van januari te doen. Ook een mooie gelegenheid om mijn fotografieskills weer uit de kast te halen.

Ik kocht allereerst dit ontzettend schattige boekje. Het is een kaft met daarin memoblaadjes die er dus vanaf kunnen worden gescheurd. Ik zag het boekje in de Hema en werd meteen verliefd op het feit dat er 'blog NOTES' op de kaft staat, en dan die schattige bloemetjes overal, dit boekje schreeuwde gewoon mijn naam. Vandaar dat ik het dus ook meenam. Op de linkerbladzijde schrijf ik al mijn todolijstjes en op de rechterpagina schrijf ik alle dingen die ik nog moet doen voor Alegria. Ook is dit een perfect boekje dat even snel mee naar school kan als ik een spontaan idee krijg. Dit boekje kostte €2,95.

Ik kreeg nieuwe Noosa chunks! Er zijn altijd veel verjaardagen en andere jaarlijkse dingen (trouwdagen enzo) voor mijn familie in januari en mijn moeder vond dat ik een cadeautje verdiende ^-^. Het resultaat: twee nieuwe Noosa chunks. Voor als je wat meer informatie over mijn Noosa armband en mijn chunks wilt moet je even hier klikken. De linkse chunk heet Padma Brown en symboliseert zuiverheid in gevoel en gedachtes. Deze kost €9,95. De rechtse chunk heet Astrantia en deze staat voor trots en succes. Deze kost ook €9,95.
 Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk stempelsetje om wat 'crafty' dingen mee te gaan doen. Bij de Hema kwam ik dit simpele stempelsetje met lettertjes tegen, dit leek mij een goed begin setje om de kunst van het stempelen onder de knie te krijgen (wat ben ik nou eigenlijk aan het zeggen? :p). Ik ga hoogstwaarschijnlijk binnenkort ook nog wat andere setjes kopen, de Hema heeft er namelijk ontzettend veel. Ik weet het niet precies meer, maar volgens mij kostte dit setje €2,50.
 Zo ziet het eruit als ik stempel, ik ben nog niet zo'n stempeltalent. 
Ook kocht ik in de laatste maand drie Maybelline Baby Lips. De gele variant kocht ik voor €3,49 bij de Etos. De andere twee kocht een lief vriendinnetje van mij bij een drogist bij haar in de buurt (daar waren ze een euro goedkoper, van daar), ik betaalde hiervoor €2,49 per lippenbalsem. Ik ga deze hoogstwaarschijnlijk niet reviewen omdat er simpelweg al ontzettend veel reviews van zijn. Welk kan ik zeggen dat ze erg handig zijn.
Heb jij de laatste tijd nog wat gekocht? En wat vind jij van mijn aankopen? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...