1 feb. 2014

13 Random Feitjes over mij

Bron Foto.


Ik vind het altijd leuk om jullie beter te leren kennen, en ik hoor altijd dat jullie het leuk vinden om mij beter te leren kennen. Daarom doe ik vandaag weer een random feitjes artikel. In dit artikel vind je 13 random feitjes over mij. Deze gaan over mijn extreme obsessies, mijn celebrity crushes en natuurlijk school. Dus ja, veel plezier met lezen dan maar ^-^.Bron Foto.
1- Soms moet ik spontaan opeens heel erg eng grijnzen als ik aan iets heel erg leuks denk en tijdens dat grijnzen krijg ik geen lucht - geen idee hoe ik het doe -. Dit eindigt er altijd in dat ik naar adem loop te happen en dat ik aan de mensen om me heen moet gaan vertellen waarom ik als een soort creeper naar ze zat te grijnzen. (Deze momentjes hebben 75% van de tijd te maken met the Hunger Games).

2- Ik heb een extreme obsessie voor een bepaalde boekenserie genaamd the Hunger Games. Ook de films en de cast zijn voor mij erg 'overwhelming'. Ik besteed veels te veel van mijn tijd aan het kijken van interviews en filmpjes die ik al twintig keer heb gezien. Ik heb Catching Fire inmiddels 5 keer gezien (de film duurt 2 uur en 20 minuten) en lees de boeken voor de vierde keer. Ook kan ik vrijwel de hele film mee fluisteren (hier bedoel ik mee dat ik de letterlijke tekst mee kan fluitseren terwijl hij gezegd wordt), ook ken ik paragrafen uit de boeken uit mijn hoofd en gebruik ik soms de quotes in het echte leven (dan kan ik me daarna wel voor mijn kop slaan omdat vrijwel niemand uit mijn omgeving de the Hunger Games quotes kent en dan kijken ze me allemaal aan alsof ik iets heel raars heb gezegd).
Bron Foto.
3- Ik ben een ontzettende streber met mijn cijfers op school. Ik ben pas tevreden met negens, helaas is deze eigenschap geen goede combinatie met het feit dat ik mijzelf er niet toe kan zetten om te gaan leren (dit is trouwens strontvervelend :'().

4- Mijn favoriete vakken op school zijn tekenen, wiskunde en latijn. Mijn minst favoriete vakken zijn techniek (hier heb ik nog steeds nachtmerries over), gym (alleen als we iets 'lenigs' gaan doen) en Duits.

5- Soms dan zing ik volhard Disney liedjes door mijn huis en dan kom ik er later achter dat er gewoon mensen thuis waren die mijn extreem valse versie van 'Let it go' van Frozen konden horen... ugh.

6- Ik ben een professional in het creĆ«ren van awkward situaties en ook ben ik erg socially awkward     ^-^.

7- Ik gebruik in vrijwel al mijn tweets, smsjes en berichtjes smileys omdat ik niet wil dat mensen het verkeerd opvatten.

8- Op mijn 'leeslijstje' staan momenteel Divergent en the Fault in our Stars. Ik ben sinds de kerstvakantie begonnen met het lezen van Engelse boeken en ik ben daar nu al zo blij om! The Fault in our Stars krijg ik waarschijnlijk voor mijn verjaardag en Divergent moet ik nog maar ergens zien te kopen, ik kan niet wachten om deze boeken te lezen.
Ik moest deze foto van Sam Claflin gewoon even plaatsen :P.
9- Ik was vroeger altijd ontzettend fan van bepaalde dingen en personen. Zo heb ik een Taylor Swift, One Direction en K3 periode gehad. Nu ben ik niet meer zo into de bands en artiesten. De enige van wie ik fan ben (behalve dan van the Hunger Games) is Jennifer Lawrence. Silver Linings Playbook is een van mijn favoriete films. Helaas mag ik Americain Hustle niet zien omdat ik daar een beetje te jong voor ben (dat begrijp ik zelf ook wel :P) maar Jennifer is echt de enige celebrity die mij momenteel weet te boeien (afgezien van de rest van de Catching Fire cast, Josh Hutcherson... Sam Claflin... need to say more?).

10- Ik speel piano en hockey sinds mijn achtste maar eerlijk gezegd ben ik in beide helemaal niet zo goed : / .Ik denk dat mijn talenten ergens anders liggen :P.

11- Ik ben opgegroeid in Schotland en heb daar vijf jaar gewoond :). Ik woon sinds 2005 in Nederland.

12- Ik drink sinds de kerstvakantie geen melk meer. In de kerstvakantie heb ik per ongeluk een heel glas zure melk gedronken (ik proefde de klonten pas in de laatste slok), nu ben ik zo getraumatiseerd dat ik heb besloten het drinken van melk maar even uit te stellen.

13- Mijn lievelingsgetal is 13, vandaar dat ik vandaag 13 Random Feitjes over mijzelf gaf!

Heb jij nog een random feitje? Vertel het in de comments! xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...