29 jan. 2014

Instagram TagFoto van WeHeartIt
Ik gebruik redelijk veel Social Media, voordat ik slapen ga even iets liken op Facebook, die allerlaatste tweets even doorlezen en mijn Tumblr dash checken. Een van mijn favoriete Social Media is Instagram, ik denk dat iedereen het eigenlijk wel kent. Als ik het moet uitleggen aan iemand dan zeg ik altijd: een soort van Twitter maar dan met mooie foto's. Ik begon met Instagram op 28 Augustus 2012 en ondertussen zijn we dus 188 foto's, 1868 likes en 85 followers verder (ik heb iets met het getal 8 volgens mij). Daarom leek het mij leuk om vandaag een tag te doen, de Instagram tag (bedacht door Serena van Beautylab).
Wat is je Instagram naam, en waarom?
Hehe, mijn Instagram naam is @marijeverdonk. Dat is gewoon mijn naam :P. (@marijeverdonk is trouwens klikbaar!)

Hoeveel foto's post je gemiddeld?
Vroeger postte ik altijd één foto per dag maar na een tijdje vond ik dat een beetje te veel worden. Nu heb ik de laatste tijd al heel lang niets gepost. Maar ik kijk er wel zeker iedere dag op!

Laat je favoriete Instagram foto zien.
Dat is de foto hierboven. Ik plaatste deze zes maanden geleden, toen ik in Thailand was en ik heb daar gewoon hele goede herinneringen aan. Ook vind ik de foto ergens een beetje magisch met de milkshake, de bloem in mijn haren en het strand.

Laat je foto zien met de meeste likes.
Dat is deze foto, gemaakt op station Hoofddorp na een dagje shoppen met mijn vriendinnen. De enige reden dat we deze foto maakten was om onze matchende mutsen (wij voelden ons zeer cool) en hij is 29 keer geliked. Eigenlijk vind ik persoonlijk de foto helemaal niet zo leuk :P.

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?
Ik gebruik Pixlr Express om mijn foto's te bewerken, zo worden ze net iets specialer. Ook gebruikte ik vroeger een app om van die witte randen om een foto heen te plaatsen maar die gebruik ik nu niet meer omdat ik het effect niet zo leuk vind.

Welke celebrities volg je?
Ik volg: Ian Harding, Lucy Hale, Shay Mitchell, Taylor Swift, Troian Bellisario en Willow Shields. Ik volg ook nog heel veel bloggers en YouTubers maar omdat dit lijstje anders extreem lang werd heb ik die er maar niet bijgezet. Ian Harding, Lucy Hale, Shay Mitchell en Troian Bellisario spelen allemaal in Pretty Little Liars, Taylor Swift was de eerste persoon die ik ooit volgde op Insta omdat ik sinds mijn negende extreem fan van haar ben/was (ik ben nu niet echt zo'n extreme fan meer). En Willow Shields speelt Primrose in the Hunger Games en ik vind het grappig dat zij even oud is als ik ben, daarom volg ik haar eigenlijk.

Welk Instagram filter gebruik je het meest?
Dat verschilt heel erg, meestal Amaro omdat ik te lui ben om verder door die filters te scrollen. Ook plaats ik wel eens foto's zonder filter omdat ik ze dan al bewerkt heb met Pixlr.
Foto van WeHeartIt

Welke hashtags gebruik je het meest?
Ik gebruik geen hashtags :), ik word zelf altijd erg geïrriteerd als mensen zoveel hashtags op Instagram gebruiken dus daarom doe ik het zelf ook niet.

Laat je laatste Instavideo zien.
Mijn laatste Instavideo ging over het zelf maken van chips. Die kan je hier vinden. Het is wel een beetje een faal-filmpje.

Welke dierenaccounts volg je?
Geen.

Welke (grote) bedrijven volg je?
Geen.

Heb je veel familieleden op Instagram?
Geen.

Hahah, nu vraag je zeker af wie ik dan wel volg op Instagram... ik volg heel veel bloggers en mensen die ik ken. Ook volg ik een paar the Hunger Games fanaccounts (ik weet het... ik weet het). Klik hier om naar mijn Instagram te gaan! Heb jij Instagram? xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...