11 dec. 2013

Woeehoeeown Sinterklaascadeautjes!

Foto van WeHeartIt
Het heerlijk avondje is weer voorbij, de goedheiligman is weer met zijn superdeluxe stoomboot naar het verre zuiden vertrokken, maar niet zonder wat cadeautjes bij mij en mijn familie achter te laten. Vandaag show ik jullie de cadeautjes die ik voor sinterklaas heb gekregen, gewoon omdat het kan. Klik op 'Klik hier om meer te lezen' om meer te lezen, goh... wat een logica.
Met koeienletters stonden ze op mijn verlanglijstje en ik ben zo blij dat ik nu eindelijk aan de prachtig bedrukte papiertjes kan snuffelen (dit klinkt misschien raar, maar boek snuiven is zeer rustgevend... ik zou het zeker een keertje proberen). Ik kreeg allereerst namelijk twee boeken, deze boeken zijn beide van een serie die ik beide veel te graag lees. Het eerste boek - Verleiding van P.C. Cast & Kristin Cast - is het zesde deel van de 'Het Huis van de Nacht' serie. Deze boekenserie gaat over vampiers en ik vind het echt een ontzettend leuke serie. Over deze serie heb ik ook ooit een artikeltje geschreven, klik hier om dat te lezen.

Het tweede boek is Vuer van Angie Sage. Ook dit is een boek dat ik heel graag wilde (of is het nou wou?) hebben. Dit is het zevende en tevens laatste deel (snik, als ik hem uit heb ga ik janken... ik wil nog geen afscheid van Jenna, Septimus, Beetle en al mijn boekenvriendjes nemen -dat klonk echt raar-) van een boekenserie genaamd Septimus Heap. Deze serie gaat over magie en tovenaars en ik ben verslaafd.

Hahaha, van de goedheiligman kreeg ik nog een ontzettend leuk cadeau. Dit is namelijk een mok met allerlei soorten snorren erop. Ik drink ontzettend veel thee en ik ben een grote fan van snorren, daarom vond en vind ik dit nog steeds echt een heel erg leuk cadeau. Leuk detail: het handvat van deze mok is ook een 'instant mustache'.
Op nummer drie van mijn verlanglijstje stond: een hoesje voor mijn iPod. In de jutezak die bij ons thuis werd afgeleverd vond ik dan ook dit superschattige cadeautje. Het is namelijk een stoffen hoesje om mijn iPod in te doen met bijpassende uiltjes oortjes. Op het hoesje staat precies hetzelfde uiltje als de kleine uiltjes op de oortjes zelf en ze doen het heel erg goed. Ik ben echt superblij met dit cadeautje, met al mijn cadeautjes trouwens.
Ook van deze chocoladeletter werd ik zeer blij, het hoort toch een beetje bij Sinterklaas. Weet je wat ik trouwens best wel grappig vind, elke chocolade letter bevat evenveel chocolade. Hoe ik als negenjarige altijd riep dat ik meer chocola had omdat mijn voorletter 'M' zo ontzettend groot is, kwam ik er een paar maanden geleden achter dat letters als de 'I'en de 'J' veel en veel dikker zijn dan mijn 'M'. En dan moet je nagaan dat ik mijn chocoladeletters amper doorgebeten, arme mensen met de 'I' als voorletter...
Ook heb ik weer een nieuwe chunk voor mijn collectie Noosa chunks. Dit keer kreeg ik een ontzettend lieve hagedis met een mintgroen/blauwe achtergrond. Ik ben hier heel erg blij mee.
Jaaaaaaaaaaaaaaay, ik kreeg ook weer een nieuw Wii spelletje. Ik heb een Wii en spelletjes daarvoor zijn natuurlijk altijd welkom, dit is het spelletje The Croods, Prehistoric Party! Ik heb dit gekregen omdat mijn familie en ik The Croods echt een heel erg leuke film vonden, vandaar ^-^.
Ook op mijn verlanglijstje stond washi-tape, ook wel masking tape op gedessineerd tape genoemd (maar dat vind ik minder schattig klinken). Ik kreeg twee rolletjes. Een rode met bloemetjes en een babyblauwe met een soort kruisjes. Beide washi-tapejes schijnen door, maar dat vind ik juist een leuk effect geven. Ik heb al twee schriftjes met mijn washi-tape versierd en ik ben er erg blij mee. Weten jullie trouwens waar ik goedkoop meer rolletjes kan kopen? Bij de Hema heb je ze ook, maar daar vind ik ze altijd nog redelijk prijzig.
Wat ben ik toch een goede fotograaf. Nee echt waar, sorry voor deze afschuwelijke foto. In ieder geval kreeg ik van die prachtige Stabilo stiften. Nu kan ik er weer lekker op los tekenen in mijn dummy.
Ook kreeg ik twee onesies. Ik kreeg een giraffe (afschuwelijk te zien op de eerste foto) en een soort luipaardje. Ik kan nu al niet meer zonder mijn onesies <3.

Wat heb jij voor Sinterklaas gekregen? Vier jij Sinterklaas? Liefs Marije

2 opmerkingen:

  1. Dat hoesje is echt geweldig ! En die oortjes ook :) TE CUTE !

    xxx Esther (estherbloggs.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke cadeautjes! Die mok is echt suuuuper cool :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...