7 dec. 2013

My Life In(stagram)

HASJKRHEUIH*#($Y Twee dagen te laat, volgens mij ben ik nog nooit te laat geweest met een MLI. Ik had het net als Irene ontzettend druk. Afschuwelijk en ik weet het, het is een afgrijselijk excuus. Plannen ging deze maand niet lekker. Ik had proefwerken, so's en bakken vol met heerlijk huiswerk. Ook weet ik nu hoe het is om een 9,45 op je rapport te staan (***). Neem een kijkje in mijn leven, My Life In(stagram).Schoolparteeeh. Ik had een geweldig schoolfeest met als thema piraten, dit was mijn outfit. De bandana is van mijn ouders, de broek van the Sting en het hemdje komt uit Thailandia. Het was echt heel erg leuk (het schoolfeest hea).
Gezellig met een vriendinnetje naar de EMA's kijken, altijd gezellig. Ik vond deze EMA's trouwens een stuk minder spectaculair dan voorgaande jaren, jammer Nederland...

Mirjam en ik besloten rokjes aan te doen, ja joh... waarom niet. Wij vonden het zeer gezellig om als twee Britse schoolmeisjes door onze school te lopen en daarom maakte wij een foto... juist ja.
Ik kocht bij de Big Bazar een zwart boekje dat ik omtoverde tot mijn dummy. Ik teken en schrijf er ontzettend veel in en ik ben er echt heel blij mee ^-^.1+1 GRATIS?! Hatseflats. Ik moest natuurlijk even naar de Kruidvat om wat make-upjes in te slaan.
Dit werd de buit, een Catrice Eyeliner Pen en de NYC Skin Matching Luminizer Foundation, willen jullie hier reviews over?
Ik was supertrots op mezelf toen ik mijn Wii instaleerde op mijn oude tv'tje. Zonder papa, mama of broers lukte het me om zelf de Wii aantesluiten en binnen twee seconden had ik GoVacation en Wii Party alweer op de tv, wat ben ik toch een techneut (wahahaha dat is een raar woord)
Op school deed ik surprises en ik kreeg superlekkere cadeautjes (hier komt morgen een artikel over). Rainbow Nerds (eigenlijk zijn die stiekem nu al een beetje heel erg op), een Milka Confetti (wie deze naamgrap snapt krijgt een luchtbox), een chocoladereep met een snor erop en een een mega snorrengum. Ik ben een blije Marije.
Voor meer foto's van de surprise moet je maar even geduldig tot morgen wachten, MUAHAHAH!

Hoe was deze maand voor jou? xMarije
2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...