23 dec. 2013

Music @ the Moment

Bron
Normaal doe ik de Music @ the Moment in het begin van de maand, maar ik luisterde toen nog steeds naar dezelfde liedjes dus ik dacht eigenlijk dat het geen zin had om een bericht daarover te schrijven. Nu luister ik weer naar andere liedjes, dus hier is de nieuwe Music @ the Moment. Ik heb altijd het idee dat dit niet het meest gelezen wordt maar ik vind het in ieder geval heel leuk om te doen, dus laten we beginnen.
1. It's About Time - Young The Giant


Dit is een nummer van het nieuwe album van Young The Giant, dat al laat zien dat ze drukker zijn geworden. Ik twijfelde eerst of ik dit nummer welk leuk vind, maar na een paar keer luisteren begon ik 'm steeds beter te vinden. Helaas kan ik om een of  andere rare reden alleen maar de akoestische versie hier laten zien :/. Klik hier om de normale versie te zien.

2. Fluorescent Adolescent - Arctic Monkeys


Ik heb laatst besloten om ook naar andere albums van Arctic Monkeys te kijken. Deze en 505 sprongen er echt uit. Een van de kenmerken van Arctic Monkeys is dat ze foute teksten kunnen hebben, hier is het zeker het geval, maar het is gewoon zó goed dat het me niet superveel uitmaakt.

3. Girls - The 1975Ik had al vaag geluisterd naar The 1975 maar deze had ik laatst ontdekt en ik heb het eigenlijk al best vaak opnieuw gekeken. Eh, ja. Luister maar gewoon.

4. Camisado - Panic! At The Disco


Ik ken Panic! At The Disco al sinds vorig jaar, maar toen ik probeerde naar hun eerste album te luisteren was ik te onschuldig om het leuk te vinden. Nu heb ik naar het eerste album geluisterd en er zaten best wel veel leuke nummers tussen. Deze heb ik uiteindelijk het meest geluisterd. Ik weet niet waarom. 

5.  Gabriel - Kodaline


 Ik kwam er laatst achter dat Kodaline dus ook dit nummer heeft gemaakt, en ik heb geen idee waarom ik het leuk vind. Ik vind het op sommige delen ietsje té zweverig, vooral als hij heel diepzinnig "Angel" midden in het liedje zingt. Maarja, apart daarvan vind ik het wel mooi. 
Helaas kan ik alleen maar een link plaatsen omdat sommige dingen niet kunnen bij Blogger :/.

6. She Moves In Her Own Way - The Kooks


Even een vrolijk liedje. In mijn vorige bericht had ik het al over liedjes die mijn vrolijk maken maar deze stond er niet bij. Deze maakt me dus vrolijk. Spannend hè.

7. Everybody [Backstreet's Back]


Deze liet mijn vriendin laatst aan mij horen omdat ze het zo'n grappig nummer vond. Het is grappig, het is zo'n nummer waar op je heel stom kunt dansen. Laatst toen we het tijdens tekenen aan hadden gezet ging de lerares ook dansen.

8. Same Love - Macklemore & Ryan Lewis ft. Mary Lambert


Ik kende dit al, maar ik had het niet supervaak geluisterd, laatst hoorde ik er weer een stukje van en besloot ik het weer op te zoeken. Ik heb het nu weer meerdere keren gekeken en het is gewoon mooi. Verder is er niets wat er te zeggen valt, je moet het gewoon kijken.

Dit was alles, het was meer dan normaal maar hopelijk was dat niet erg. Alvast fijne feestdagen!

Xx Irene


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...