5 dec. 2013

I'm a pro procrastinator

Het onmogelijke...
Sorry. Ik heb echt veel te lang niet geschreven. Hmpff. Maarja, ik ben dus lang niet meer "online" geweest qua Alegria. Deels omdat ik het superdruk had en school bij mij meestal voorgaat (ik heb drie tienen op mijn rapport jeejejjjejejejejjej) maar ook omdat ik net een nieuwe laptop had waarmee ik van plan was blogberichten te schrijven maar die is kapot gegaan. Ik had 'm samen met mijn broer gerepareerd maar hij heeft het niet lang volgehouden (de laptop, niet mijn broer). Dus ja. Oja, de titel. In het nederlands is het "Ik ben een pro uitsteller" maar ik ben natuurlijk zo hip en tto dat de titel in het engels is.
In dit bericht zal ik wat tips geven tegen uitstellen en misschien ook een beetje updaten met hoe het allemaal met mij gaat enzo. 

Tips tegen uitstellen:
1.
 Maak een to-do list voor elke week en elk weekend. Ik ben er laatst mee begonnen en het lukt eigenlijk best wel goed. Het lucht trouwens heel erg op als je na een dag een paar punten kan wegstrepen.
2.
 Zorg dat je nadat je thuis komt van school of iets anders dat er een bepaalde structuur is. Dan bedoel ik niet dat je als je thuiskomt meteen naar je laptop rent en naar catvideo's gaat kijken (ik weet het, het is verleidelijk)  maar het is beter als je eerst iets te eten en te drinken pakt en daarna even gaat kijken wat je allemaal nog moet doen. Het is het beste als je het dan meteen dan gaat doen zodat je daarna de kans hebt om catvideo's te kijken en wat je verder nog allemaal wilt doen.
3.
Als het echt moeilijk is om te beginnen, plak dan post-its op met motiverende teksten of zet een wallpaper op je computer met een motiverende tekst.

Oké, dat waren dus de tips. Ik had beloofd om te vertellen hoe het met mij gaat, ookal voelt het heel raar, alsof ik denk dat mijn leven geweldig is en dat iedereen dat moet weten.

- Ik vind het stom dat het winter is. Ik wil gewoon zonder jas naar school fietsen
- Ik heb het druk gehad
- Ik heb geen onvoldoendes op mijn rapport
- Ik heb veel leuke dingen gepland voor Alegria
- Links van me ligt een blauwe pen
- IK GA IN MAART NAAR EEN CONCERT VAN BASTILLE YAYAYAYAYYAYAYAYAYAYYA HAPPYYYY

Dus ja. Dat is er allemaal gebeurd in mijn leven. 

Doei

Xx Irene


2 opmerkingen:

  1. Voor mij werkt het héél goed om een to-do list te maken. Maar zeker ook om structuur te hebben. Overdag is het voor mij tijd om te werken aan school, werk etc. en 's avonds voor fun. X

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...