12 dec. 2013

een Marije abc'tje

Ik ben Marije, ik ben 13 jaar oud en ik vind het leuk om te bloggen. Dit is denk ik het enige wat het merendeel van de lezers van mij weet. Daarom leek het mij leuk om eens een abc'tje over mij te maken, dit doen heel veel bloggers tegenwoordig en ik kon natuurlijk niet achterblijven, dus ja... laten we maar beginnen.Foto van Henderijn

Alegria <3. Goh, wat ben ik toch weer lekker origineel.

Blauw, sinds groep vijf ofso, is blauw mijn lievelingskleur. Mijn kamer is blauw en zeker de helft van mijn kleding is blauw.

Confetti, sinds juni is deze lieve poes 5 en het is echt mijn beste vriendin (wow dat klinkt redelijk loner). Deze harige knuffelkat is mijn redding als ik verdrietig ben en ze houdt me ook warm in koude nachten... (lees: ze gaat op mijn buik zitten als ik in mijn bed lig en ze zal er niet van afgaan, echt niet).

Dromer. Als er iemand een dromer is dan ben ik het wel.

Eten, heeft dit uitleg nodig? Eten is zo geweldig.

Fantasie, ik heb altijd al een grote fantasie gehad. Als klein meisje verzon ik al verhaaltjes over prinsesjes en prinsen, feeën en nimfen en natuurlijk zeemeerminnen en vampiers. Nu nog steeds kraken mijn hersenen regelmatig om de meest rare verhalen te verzinnen.

Gtst, eigenlijk is dit een van mijn Guilty Pleasures. Ik kijk het iedere avond en ik vind het best leuk, hoe zou het met Nuran aflopen die momenteel verdwaald in de Kroatische bossen is?

Hunger games, ik ben zo'n grote fan van deze boeken (en films, alhoewel ik Catching Fire nog niet heb gezien).

Iris, mijn allerbeste vriendinnetje. Ik ken haar sinds groep vier en sinds groep vijf zijn we onafscheidelijk <3.

Jong, ik ben nog heel erg jong, jonger dan ontzettend veel andere bloggers. Ik heb nog een hele toekomst voor me en daar ben ik zeer blij mee :P.

Kado's, (dat mag je toch tegenwoordig ook zo schrijven?) het allerleukste om te kopen voor vriendinnen.

Londen, de stad waar ik het liefst ben. Ik ben nu al van plan om een keer in mijn leven een jaartje naar Londen te gaan om daar te studeren ofso.

Muziek, ik zou het makkelijk voor mezelf kunnen maken door mijn favoriete bands bij alle letters op te schrijven, maar dat leek mij niet zo'n top idee. Daarom breng ik alles samen bij de 'm'. Dus eigenlijk horen hierbij Panic! at the Disco, the Script, Imagine Dragons, Taylor Swift en Young the Giant.

Nerd, nerd, afgekeurd. Nee serieus, ik ben zo'n TTO Gymnasium nerd die het beste uit haar zelf wilt halen. Maarja, ik ben er eigenlijk wel blij om.

Oreo's, koekjes waarvan ik niet begrijp dat iedereen ze hemels vindt. Tuurlijk, ze zijn best te eten maar goddelijk vind ik ze niet hehe.

Potterhead. Harry Potter is echt een groot gedeelte uit mijn leven (woow, dat klinkt dramatisch). Ik ben een echte Potterhead en ik ga hoogstwaarschijnlijk binnenkort een keer naar de Harry Potter set in Engeland.

Queste, zo heet een van mijn favoriete boeken (het is een boek uit de Septimus Heap serie van Angie Sage).

Reizen, ik ben echt dol op reizen. Ik ben al op ontzettend veel plekken geweest en ik heb een lange lijst met plekken waar ik nog heen wil.

Spa Fruit, mijn favoriete drankje.

Tekenen, by far mijn favoriete vak op school en één van mijn grootste passies.

Uil, dit vind ik een erg fascinerend dier =).

Vampiers, mijn favoriete niet bestaande wezens.

Webdesignen. Ook webdesignen is een van mijn grootste hobby's. Hiermee maak ik bijvoorbeeld de headers van Alegria.

XMarije, zo eindig ik bijna altijd mijn artikelen.

YouTube, een website waar ik net iets te veel van mijn tijd aan besteed.

Zara, dit was mijn favoriete winkel in groep zeven en zes, nu kan ik er nooit slagen.

Hoe ziet jouw abc'tje eruit? xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...