15 dec. 2013

Cheer up! (tips tegen winterdips)

foto van Tumblr
 Soms lijkt het alsof het hele universum tegen je is. Je was te laat op school, je kreeg een onvoldoende voor wiskunde, je vriendin besloot toen ook nog dat het het perfecte moment was om je de hele dag door te irriteren en toen je thuis kwam mocht je ook nog je kamer opruimen. Maar het is niet alsof jouw hele leven verschrikkelijk is, het is gewoon één van die dagen dat je alles negatief bekijkt. Nu het winter is hebben veel mensen vaak de neiging om alles donker te bekijken, zo is het in ieder geval bij mij. Hier dus wat tips om je op te vrolijken voor als je een chagrijnige dag hebt.


1. Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden
Deze is best wel simpel maar op een of andere manier is het heel moeilijk voor mensen om dit te doen. Mensen die onzeker zijn en daarom anderen onzeker maken om zelfverzekerder te zijn zijn hiervan een voorbeeld. Ga niet denken dat als mensen gemeen tegen jou doen dat jij ook gemeen tegen hen moet doen. Laat ze gewoon met rust en verlaag je niet tot hun niveau.

2. Vrolijk andere mensen op
Hier wordt je zeker vrolijker van. Ik weet niet wat ik verder moet zeggen, alles wat ik weet is dat het werkt.
Foto van Tumblr
3. Stop met indruk proberen te maken op mensen
Er valt enorm veel last van je schouders als je niet meer denkt over wat anderen van je denken. Doe wat je zelf wilt, trek de kleren aan die je zelf wilt, luister naar de muziek die je zelf wilt.

4. Haal vrolijke herinneringen op
Luister naar de liedjes waar je altijd vrolijk van werd, kijk naar de youtube filmpjes waar je letterlijk bij moest LOL'en en lees boeken waar je vroeger altijd van hield.
Hier liedjes waar ik vrolijk van wordt:
When The Day Met The Night - Panic! At The Disco
Tokyo - Imagine Dragons
3Something Good Can Work - Two Door Cinema Club

Dit was alles, als jullie het willen vind ik het niet erg om hier een tweede deel van te maken. Ik hoop dat deze tips nuttig waren.

Xx Irene

P.S Sorry dat de My Life In Pictures er niet is. Ik weet niet zeker of die nog zal komen maar waarschijnlijk sla ik het voor deze maand over.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...