16 nov. 2013

Shoplog Hoofddorp

 JUAAAHHHH! Ik ben eindelijk een keertje naar Hoofddorp geweest. Al een tijdje zat ik er met mijn vriendinnen over te praten, we wilden allemaal zo graag naar de Primark. Toen waren we op een dag vrij van school en bam! We namen de trein naar Hoofddorp. En daar ben ik voor het eerst in Nederland naar de Primark geweest. Het was erg leuk en vandaag heb ik een shoplogje voor jullie. Allereerst kocht ik een setje met drie sokken. Ik heb genoeg sokken, maar toen ik deze beauties zag liggen kon ik ze niet laten liggen. Alle sokken zijn beige en gebroken wit gecombineerd met donkerbruinig. Ik vind ze dus serieus zo ontzettend schattig <3. Deze sokken kostten in een pakketje met 3 paar 2,50.
Okee, over deze muts ben ik wel het meest enthousiast... ik ben echt zo'n fan van dit ding. Deze grofgebreide muts heeft de vorm en de print van een pandahoofd! Ik was al lang op zoek naar een muts of beanie en ik heb hem nu eindelijk gevonden. Deze muts kostte 4 euro.
Tjaa, hier heb ik eigenlijk niet zo veel over te vertellen. Ik raak op de een of andere manier mijn haarelastiekjes altijd kwijt en daarom had ik nieuwe nodig. Ik kocht een setje met superveel haarelastiekjes (veel meer dan dat er op de foto staan) voor 1,50. Ze passen helaas net niet 3 keer om mijn paardenstaart heen.
Als je aan mijn vriendinnen zou vragen wat ik altijd draag dan zouden ze dit zeggen: 'Mmmhh... Marije, ze draagt meestal een broek en een blouseje'. Vandaar dat het voor mij eens tijd werd om een rokje te kopen. Het duurde lang voordat ik het perfecte rokje had gevonden en eigenlijk had ik ergens de moed opgegeven dat ik ooit het perfecte rokje zou vinden. Toen zag ik deze Skatergirl Skirt hangen in het uitverkooprekje. Alhoewel ik moet zeggen dat hij op de foto's niet goed overkomt, het is een grijs/blauw stoffen rokje dat wijd uitloopt en schattige plooitjes heeft. Hij heeft een beetje een apart printje dat ik het best kan beschrijven als allerlei kleine streepjes. Dit rokje kostte eerst 5 euro maar het was in de aanbieding 2 euro.
Bij de Action nam ik even wat broodnodige dingetjes mee. Ik kocht namelijk reinigingsdoekjes en watjes. De reinigingsdoekjes had ik al eens eerder gekocht en ik was er erg tevreden over. En watjes... tja, daar kan ik niet zo veel over zeggen. Ik weet niet precies hoeveel dit kostte maar ze waren beide onder de 1 euro.


Bij de Big Bazar kocht ik een klein, A5 formaat schetsboekje. Ik heb dit boekje namelijk omgedoopt tot mijn dummy. Ik ben zwaar geïnspireerd geraakt door dit topic op Girlscene. Ik heb daarom een dummy gekocht en ja... ik zal jullie daarvan op de hoogte houden. Dit boekje was net boven de 1 euro.

Dit heb ik allemaal gekocht in Hoofddorp! xMarije

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...