5 nov. 2013

My Life In(stagram)

Het is weer de vijfde van de maand, november alweer... de tijd gaat snel. Iedere vijfde van de maand doe ik een My Life In(stagram). Dit betekende tot voorheen dat al de foto's die ik gebruikte van Instagram komen, maar dat is nu niet meer zo. Niet alle foto's die ik hier nu plaats zijn op Instagram geplaatst. Dit heb ik gedaan omdat ik mijn Instagram followers niet wil spammen maar ik wil ook wel genoeg foto's hebben gemaakt voor dit artikel. Maarja, neem een kijkje in mijn leven... My Life In(stagram).


 Met Nask deden een vriendin en ik een erg leuk experiment, daarvan is ook de eerste foto in dit artikel. We hadden een soort lamp met een machinetje eromheen en daar kwamen lichtstralen uit. Als je een gekleurd stukje plastic voor die lamp zette, kleurde de lichtstraal in een andere kleur. En als je dan twee spiegels goed draaide kreeg je een disco! Dit zorgde voor zeer fotogenieke plaatjes.
Met Snapchat tekende ik op deze foto van mijn kat.
MOVIE NIGHT <3. Een vriendin van mij was jarig en we keken de film the Heat, een week geleden was een andere vriendin van mij jarig, toen keken we Paranormal Activity. Zo worden mijn zaterdagavonden gevuld. De voeten die je ziet zijn trouwens van Annika en Mirjam.
Ik vlocht de haren van twee vriendinnetjes in elkaar. Dit was best lastig, een vissengraatvlecht met het blonde, krullerige haar van het meisje links en het steile, bruine haar van het meisje rechts (niet dat haarkleur iets met de moeilijkheidsgraad van de vlecht te maken heeft). Het effect vind ik in ieder geval erg leuk. Helaas heeft de vlecht er niet zo lang ingezeten... dat was niet zo praktisch. 
Hmmpff... huiswerk. Gelukkig gaat huiswerk maken wel beter met een geurkaars en de cd van Taylor Swift in de stereo.
 Ik kocht snoep bij de Kruidvat, het is daar een stuk goedkoper dan bij de Jamin. Ik betaalde iets van €1,10 voor een goedgevulde zak. Ik ben het meest fan van snoepjes met suiker of zure suiker er omheen. Deze zak heb ik trouwens in een half uur helemaal leeggegeten. Sorry not sorry.
 Soms dan ben ik opeens in een creatieve bui, echt opeens.
 Ik word tegenwoordig iedere ochtend om zeven uur wakker gemaakt door een hongerige kat. Confetti zit ontzettend in het schoolritme dus zij verwacht dat ze elke dag om kwart over zeven eten krijgt. Ik baal hier best een beetje van, om in de vakantie iedere ochtend wakker te worden omdat er een dikke kat op je buik springt is niet ideaal.
 Met mijn oom en tante ging ik paardrijden, we stonden doodsangsten uit toen we na even wachten in de auto de auto niet meer gestart kregen, gelukkig was dit snel weer opgelost, we hadden de auto op een verkeerde stand staan.
Ik ben echt absoluut niet tevreden met de kwaliteit van Vans. Je betaalt er dik voor en de kwaliteit is echt heel erg slecht. Deze Vans heb ik sinds mei vorig jaar en de zool begint al een beetje los te laten, ook zijn lelijke stiksels te zien en er zitten gaatjes in. Ik vind dat je voor dat bedrag niet zulke slechte kwaliteit mag leveren.
 Pretty Little Liars kijken terwijl het buiten heel hard regent, ik vind het echt ideaal. Ik ben nu bij seizoen 2 aflevering 16 en ik ben volgens mij verslaafd... zeker een aanrader.
Deze koekjes zijn ook zeker een aanrader, het zijn spritsen met room eroverheen. Wel zijn ze erg verslavend dus wees niet verdrietig als je na twee dagen het hele pak hebt leeggegeten.
 Presentaties zouden verboden moeten worden. Hier maakte ik last minute een PowerPoint presentatie over Abel Tasman omdat ik de volgende dag op vakantie zou gaan... niet ideaal.
 WAAAHH! Onderweg naar mijn opa en oma kwam ik deze supercoole vrachtwagen tegen 0.O
 En toen zat ik 's avonds alweer in Londen. Met een vluchtje van veertig minuutjes zit je al in Londen en ik kwam net na de avondspits bij het appartement aan. Bij deze foto zat ik lekker in een lege metro.
 Kijk maar, helemaal leeg. Grappig dat hij twee minuten na deze foto helemaal volstroomde met zakenmannetjes omdat we station 'Canary Wharf' passeerden.
 Mocht je ooit in Groot-BrittaniĆ« zijn, neem dan dit toetje. Het is vanille yoghurt in een driehoekig bakje. Aan de andere kant zit in een hoekje een bakje vol met witte en melkchocolade balletjes. Dit hoekje kan je omvouwen waardoor alle chocolade balletjes in de yoghurt belanden, verrukkelijk!
 Dit vind ik zo leuk. Midden tussen de flats staat het Shakespear's Globe Theatre. Dit is een authentiek theater+museum dat stukken van Shakespear naspeelt. Ik ben er nog nooit geweest maar ik vind het zo'n ontzettend schattig gebouwtje.
 Random foto van mijn bed in Londen, wel erg lekker trouwens zo'n tweepersoonsbed in je eentje.
'London by night' 
 's Avonds ging ik naar de musical Let It Be, dit is een soort concert/musical over the Beatles. Er zit niet echt een verhaallijn is, ze zingen gewoon allerlei liedjes van the Beatles gecombineerd met mediafragmenten over the Beatles. Het decor en de pakken zijn heel erg leuk en als je fan bent van the Beatles is het zeker leuk om naar toe te gaan, wel is het alleen maar leuk als je ook echt wat liedjes van the Beatles kent.

 Nogmaals: 'London by night'.
 En ja, toen was de vakantie alweer voorbij. Zondagavond was ik op Schiphol te vinden om erachter te komen dat een van onze koffers in Londen achtergebleven was... ugh.
Deze katapult maakten Iris en ik met techniek. Hij schoot zeven meter en ik vind hem er gewoon zeer awesome uitzien (just kidding).

Hoe was jouw maand? xMarije

2 opmerkingen:

  1. Dat van de vans herken ik): maar ze zijn zo leuk! En advocaatspritsen jammmie!
    Super gaaf dat je naar London ging!

    Liefs limda


    BeantwoordenVerwijderen
  2. cool dat je naar londen ging! zou ik ook wel willen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...