9 nov. 2013

Musthaves voor in je kledingkast

Jaayayayy! Kleding! Vandaag heb ik weer eens Fashion post voor jullie. Dinsdagavond kwam ik opeens verschrikkelijk in de mood om foto's te maken, dus ik besloot foto's te gaan maken voor mijn voorgeplande artikelen (dat is best logisch eigenlijk). Maar in ieder geval, dit artikel gaat over Musthaves voor in je Kledingkast.. maar dan wel die van mij hea, want dit is natuurlijk redelijk verschillend.At first, ik zou niet weten wat ik zou moeten zonder mijn verzameling gekleurde hemdjes. Ik heb een groene, een roze en een blauwe en ik ga er sowieso nog meer kopen. Al mijn gekleurde hemdjes komen van the Sting van het merk Sutherland. Deze hemdjes kosten ongeveer vijf euro per stuk en ze zijn superfijn! Ik draag ze gecombineerd met een blouseje (dan gebruik ik het blouseje zeg maar als vestje), boven een drukgeprinte broek met een vestje of tijdens het sporten. Ze zijn echt het geld waard :).
Allereerst, ik heb geen flauw idee wat er met deze foto is gebeurd, op de een of andere manier is hij verpixelt. En het jurkje is in het echt zwart, niet blauw. Het gaat hier in ieder geval om een LBD, little black dress. Nou weet ik dat een originele LBD geen lange mouwen heeft maar ik heb geen echte echte echte LBD om te laten zien. Dit jurkje komt in ieder geval van een boetiekje dicht bij mij in de buurt en ik heb nu al twee jaar aan op kerst. LBD's zijn super makkelijk om te combineren en je kan ze bij bijna elke gelegenheid wel aan.
Gestreepte shirtjes kan je echt bijna overal mee aan. Ik heb drie gestreepte shirtjes van de Gap en ik heb ze bijna kapot gedragen (nee serieus er zitten gaatjes in op de plek waar hij tegen mijn broek schuurt). Gestreepte shirtjes kan je zo ontzettend makkelijk over iets aantrekken, ook staan ze superleuk met een kettinkje. Daarom vind ik dit toch een redelijke musthave ^^.
Mijn laatste musthave is een goede spijkerbroek, maar dan  bedoel ik ook echt een goede kwaliteit spijkerbroek. De spijkerbroek op de foto is van Geddes&Gillmore, dit is een redelijk dure winkel die dan ook niet bij iedereen in het budget zal zitten. Toch denk ik dat het wel belangrijk is om een echt goede spijkerbroek te hebben (die hoeven absoluut niet duur te zijn). Spijkerbroeken kun je gewoon vaak aan en ze gaan niet zo snel kapot. Ook staan ze met bijna alles leuk en zijn ze vrijwel overal verkrijgbaar.

Dit waren mijn Musthaves voor in je kledingkast, wat vind jij een echte musthave? xMarije

2 opmerkingen:

  1. Leuk mijn echte musthave is een zwarte tanktop :)! Ik ben hier gekomen via de site van teskuh, zou het erg leuk vinden als je ook een kijkje neemt op mijn blog! Liefs, Savannah

    BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...