9 nov. 2013

Music @ the moment

Foto van: teluser.com
Ik luister weer naar muziek. Dat doe ik eigenlijk altijd al, maarja. Hier dus de nieuwe music @ the moment met nieuwe liedjes. Het zijn echt allemaal verschillende liedjes van verschillende genres. Ik had echt geen slechtere inleiding kunnen schrijven. Let's go.

1. Daft Punk - Pentatonix

Ik kende deze groep al langer en ik vond ze al heel erg goed, maar nadat deze mashup van verschillende liedjes van Daft Punk werd geupload kon ik echt niet meer stoppen met luisteren. De meningen zijn er heel erg verschillend, je houdt er van of niet, maar ik hoor in ieder geval bij de 1e groep.

2. Knee Socks - Arctic Monkeys


Ik had al vaker over Arctic Monkeys gehoord maar vorig weekend was ik pas echt naar ze gaan luisteren. Ik weet in mijn onderbewustzijn eigenlijk ook dat 13 misschien een beetje te jong is om naar deze muziek te luisteren aangezien de tekst en de video's niet geschikt voor mij kunnen zijn maar ze klinken gewoon zó goed.

3. The Answer - The Kodaline

Ik heb bij het bericht over mooie quotes (klik hier) twee quotes hieruit genomen. Ik vind het echt een mooi liedje. Wat ook zeker aan te raden is van deze band als je een beetje van Mumford & Sons achtigheid houdt is Love Like This. Ik was zeer aan het twijfelen of ik deze, Love Like This, of ze allebei hier moest plaatsen. Ik heb toch voor deze gekozen.

4. Counting Stars - OneRepublic


Ik dacht altijd dat alle populaire muziek stom was (omkadddd hipsterrrrr) maar dat is helemaal niet zo. Er zijn best wel veel leuke liedjes die de aandacht krijgen die ze verdienen. Dit klinkt heel erg lekker, door dit liedje wil ik rondjes draaien en springen met mijn handen omhoog.

5. Almost Is Never Enough - Ariana Grande


Oké, ik heb Ariana Grande nooit leuk gevonden, ik vond haar altijd fake doen. Maar niemand kan ontkennen dat ze een goede stem heeft. Ik vind dit eigenlijk best wel een leuk nummer. Ik moet minder snel oordelen.

6.  Far Too Young Too Die - Panic! At The Disco


Jeeeee nieuw album van Panic! At The Discoooo! Eerst vond ik This Is Gospel het beste, daarna Casual Affair, daarna begon ik deze ook leuk te vinden en nu vind ik ze ALLEMAAL leuk. Hmpff, het is moeilijk om een keuze te maken welke het beste is.

7. Sweet Disposition - Temper Trap


Dit is gewoon een goed en lekker nummer, do I need to say more?

Dit waren ze allemaal, welke vind jij het leukst? Zijn er nog leuke liedjes die aan te raden zijn? Laat het weten in de reacties!

Xx Irene

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...