4 nov. 2013

List: Websites waar ik mijn tijd aan verspil

Foto van: collegehumor
Hoi, dit is de 2de List. Het gaat dus over websites of tumblr of wat dan ook waar ik mijn tijd aan verspil.
Het zijn niet alleen maar de bekende zoals facebook enzo, maar ook andere dingen. Let's go.

1. 9gag
Klik hier om naar 9gag te gaan
Ik ben ongeveer een jaar geleden achter deze site gekomen, toen mijn broers er ook op zaten. Het is eigenlijk een site waar mensen gif's, plaatjes en video's laten zien die grappig zijn en de beste komen op de Hot page die dus elke keer langer wordt. Ik heb er geen account op, maar ik kijk alleen maar naar de plaatjes gewoon omdat er heel leuke dingen op staan. Wel moet je er minstens 12 jaar of ouder voor zijn omdat er rare dingen op kunnen staan.

2. Youtube

Klik hier om naar youtube te gaan
Als je youtube niet kent heb je echt onder een steen gelegen. Misschien heb je deze blog ontdekt door onze youtube filmpjes, maar ik ben er naast met het filmpjes maken van Alegria best wel actief op. Ik ben geabbonneerd op 26 kanalen op mijn normale kanaal en zit er regelmatig uren achter. Echt een tijdverspiller dus, maar ik vind youtube echt een geweldige plek. Ik hou van youtube.

3. FML

Klik hier om naar fml te gaan
FML is de afkorting voor F**k My Life. Ofterwel, "Ik hou niet heel erg veel van mijn leven". Je kan er een account aanmaken en vertellen over iets heel beschamende, verschrikkelijke of hartverscheurende gebeurtenis die je dag heeft verpest. Elke FML begint met "Today, ..." en eindigt met "FML". Terwijl je de FML's leest kan je eigenlijk blij zijn dat vandaag alles (hopelijk) goed is gegaan. Pas op, er kunnen seksueel getinte dingen op staan dus je moet een mentale leeftijd van minstens 13 jaar hebben.

4. Gives Me Hope
Klik hier om naar givesmehope te gaan
Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van FML. Marije had hier al eerder een artikel over geschreven en het is eigenlijk een website waar mensen gebeurtenissen plaatsen die hun zijn overkomen die vaak heel erg mooi en inspirerend zijn.

5. Six Billion Secrets

Klik hier om naar sixbillionsecrets te gaan
Six Billion Secrets is dezelfde soort site als Gives Me Hope en FML. Bij deze site plaatsen mensen iets over zichzelf wat ze niet graag willen toegeven of waar ze zich heel vaak zorgen over maken. Er staan niet zulke dingen op als: "Als ik alleen ben vind ik het leuk om keihard K3 op te zetten en dan rauwe spaghetti te eten" maar echt serieuze dingen.

6. Mugglenet Memes

Klik hier om naar mugglenetmemes te gaan
Dit is echt de perfecte site voor een potterhead als ik. Hier worden plaatjes geupload met feitjes, grappen, of quotes van of over Harry Potter. Ik raad het aan voor elke Potterhead.

7. Facebook

klik hier om naar facebook te gaan
Ik wist niet zeker of ik deze er bij moest zetten, maar ik deed het toch. Ookal vind ik Facebook irritant, het is de enige manier van mij om contact te houden met mensen die ver weg wonen en mijn favoriete mensen en bands te stalken (afgezien van twitter, maar daar zit ik dus niet supervaak op). Je kent het waarschijnlijk al, behalve als je nog in de Hyves-fase zit.

Dit waren alle sites, hopelijk heb je er leuke nieuwe sites ontdekt waardoor je helaas door mij ook tijd gaat verspillen. Maar ja. Dit was dus alles.

Xx Irene


 

3 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...