7 nov. 2013

Dingen die je echt moet doen als je naar Londen gaat...

Gister schreef ik al in 'My life in(stagram)' dat ik naar Londen ben geweest, alweer(?).. jupp. Ik ben eigenlijk al best vaak in Londen geweest dus ik kan mijzelf redelijk een Londen kenner noemen. Daarom heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met dingetjes die je ├ęcht, maar dan ook ├ęcht moet doen als je naar Londen gaat. 


- Ga op de foto met een Horseguard.
- Drink een frappuccino bij de Starbucks.
- Eet een Shortbread koekje en een Corner toetje. (Corners en Shortbread zijn echt heeeeeerlijk).
- Loop over het zebrapad op Abbey Road, zoals de Beatles voor ons deden.
- Op zoek naar grappige winkels met leuke goodies? Aanraders zijn de M&M Store, de Beatles Store en de United Kingdom Store. Alle winkels zijn redelijk prijzig maar zeker leuk om een kijkje te nemen.
- Bekijk het grote reclamebord op Piccadilly Circus.
- Ga shoppen op Oxford Street.
- Ga op de foto met een sixpack jongen in de winkel van Abercrombie & Fitch, dit is gratis en je krijgt een leuke Polaroid in een envelopje.
- Heb je niet zo'n groot budget maar wil je wel graag wat informatieve dingen doen. Het British Museum is gratis en zeker de moeite waard. Je moet wel een beetje door de drukte heen kijken maar dan zie je wel vierduizend jaar oude mummies.
- Bekijk de prachtige St. Paul's kathedraal. Hier heb je een prachtige ronde balustrade die ook wel de Whispering Gallery wordt genoemd. Klik hier om te weten waarom.
- Wil je graag naar een musical of toneelstuk maar wil je niet die absurd dure prijs betalen? Ga dan naar   Leicester Square. Hier vind je midden op het plein een kiosk (TCKTS of zoiets) die musical/theater tickets voor ongeveer de helft van de prijs verkoopt. Je moet hier 's ochtends/'s middags naartoe en je kunt alleen de tickets voor die avond zien. Je wordt absoluut niet opgelicht als je naar de kiosk midden op het plein gaat, deze is namelijk van de theaters zelf. In de omgeving van Leicester Square vind je nog wel andere kioskjes maar ik weet niet of deze betrouwbaar zijn.
- Ga met de metro naar station Covent Garden en loop met de trap naar boven. (Ultimate Workout).
- Bekijk een straatact.
- Eet gekaramelliseerde kastanjes. Deze koop je voor weinig geld bij allerlei mannetjes op straat.
- Bezoek de wonderlijke speelgoedwinkel Hamley's.
- Loop over de Tower Bridge en over de Millenium Bridge. Beide heel verschillend maar echt de moeite waard.
- Als je een dag vrij hebt en absoluut niet weet wat je moet doen, neem de trein naar Oxford. Deze leuke studentenstad heeft prachtige universiteiten maar ook veel winkeltjes. Ik vind shoppen in Oxford veel fijner en leuker dan shoppen in Londen omdat Oxford veel minder druk is.
- Bezoek Camden, een wijk van Londen met leuke winkeltjes. Het lijkt een beetje op een rommelmarkt en je kan er ook goed en goedkoop eten krijgen.
- Ga met de kabelbaan over de Thames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...