23 okt. 2013

What's On My Samsung Galaxy S3 Mini?

 De What's On My iPhone tag is misschien wel de bekendste tag van alle tags op de hele wereld. Nou zou ik het zelf niet zo snel een tag noemen, er zijn namelijk geen vragen. Nou heb ik geen iPhone, een What's On My iPhone zal het dus worden... dit is een What's On My Samsung Galaxy S3 Mini... dat is echt een hele mond vol. Let's get started. Als je op het knopje van mijn telefoon drukt dan kom je op het vergrendelscherm, dat ziet er zo uit. Op de achtergrond zie je een foto van mij en een vriendin van mij. Dit is in de H&M, met supercoole petten... vorig jaar. Ik heb zo'n patroon om mijn telefoon te ontgrendelen omdat ik dat het meest praktisch vind.
 Als je hem dan ontgrendelt kom je op mijn 'home' screen. Hier heb ik mijn meest gebruikte apps, de tijd en een fotootje van mij en mijn vriendinnen. Laten we allereerst even door de apps gaan. De eerste app is internet, die gebruik ik om bijvoorbeeld snel iets op te zoeken of om mijn cijfers/rooster te checken. De tweede app is Instagram, dit is een superleuke app die ik ook wel Twitter met plaatjes noem. Ik gebruik Instagram vaak en hij staat op mijn startpagina omdat ik hem graag zo snel mogelijk wil openen. Daarnaast heb je Snapchat. Snapchat is een app waarmee je foto's naar elkaar stuurt die je maar een bepaald aantal seconden kunt zien, redelijk nutteloos... maar zo kun je wel selfies maken zonder dat ze op je mobiel worden opgeslagen.. jaja. Naast Snapchat vind je Galerij, zo kan ik snel door mijn foto's bladeren. Op de tweede rij vind je Twitter en Camera. Twitter vind ik erg leuk en het is ook wel praktisch om deze zo op mijn startpagina te hebben staan. Zo kun je snel iets tweeten of je tijdlijn checken. Camera is handig om zo snel mogelijk foto's te maken. Daaronder vind je WhatsApp -natuurlijk- en instellingen. WhatsApp gebruik ik het meest van alle Apps hier.

Helemaal onderaan heb ik de standaard apps staan, deze zijn het belangrijkst. Hier staan telefoon, contacten, berichten en apps. Met telefoon kan ik bellen, met contacten kom ik snel in mijn contactenlijst en kan ik snel een nieuw contact aanmaken, met berichten sms ik en met apps krijg ik een menu met al mijn apps die ik niet in mijn beginscherm heb staan.
Ik heb nog vier andere schermpjes. Ik laat er maar twee zien omdat ik op de andere twee mijn eigen e-mail en mijn favoriete contacten heb staan. Maarja, als je dus naar links schuift met je vinger als je op mijn beginscherm bent, dan kom je hier. Linksboven heb ik de Alegria-mail, dat is heel praktisch omdat ik zo meteen makkelijk zie of we nog nieuwe mailtjes of reacties hebben. Dan heb ik linksboven als app YouTube, ik denk dat die wel voor zichzelf spreekt. Onder YouTube staat de Kruidvat Voordeelkaart app. Hiermee kan ik gemakkelijk en snel mijn aantal punten checken en ik kan aanbiedingen activeren, ik vind dit een hele snelle en gemakkelijke app. Onder Kruidvat staat 9GAG, dit vind ik ook een hele leuke app vol met grappige plaatjes en gifs. Daaronder vind je notities, dit is een standaard app die al op mijn mobiel stond, hierin plaats ik leuke liedjes die ik nog moet downloaden of leuke films die ik nog wil kijken. Ook schrijf ik het hier op als iemand geld van mij leent. Daarnaast vind je de Google Vertalen app, ik ben er van op de hoogte hoe verschrikkelijk Google Vertalen vertaalt maarja, het is wel handig op zich. Dan heb je nog Shazam, dit is een app die muziek herkent als je hem bij bijvoorbeeld de speaker van je auto houdt, handig als je niet weet welk liedje er wordt afgespeeld. En dan heb je nog Dropbox, met deze app kun je gemakkelijk en snel bestanden op het internet opslaan, hiermee krijg ik de foto's van My Life In(stagram) op de computer, ook gebruik ik hem veel voor school.
Maar ik heb nog meer apps op mijn telefoon staan. Allereerst heb je hier Zedge, dit is een erg leuke app waarmee je gratis ringtones en smstonen kunt downloaden. Zo heb ik nu als smstoon het geluidje dat de 'x-powders' van Totally Spies en als ringtone een liedje van Despicable Me. Dan heb je wederom Twitter, daar heb ik al wat over gezegd. Daarnaast Facebook, ik gebruik de app niet heel veel maar hij is op zich wel handig. MEGA Flashlight, gewoon een zaklamp. Cut the Rope Free, de volledige versie van het populaire spelletje Cut the Rope, erg leuk. Pudding Monsters, ook een spelletje. En wederom weer Instagram.
Dan heb ik hier alweer de app van Google Vertalen staan, Test for Friends, een spelletje waar ik eigenlijk al mee gestopt ben. De app van Ask.FM, daar ben ik ook al mee gestopt omdat ik het concept niet leuk vond, We♥It, een app met allerlei mooie en inspirerende plaatjes, Galgje, voor als ik me verveel, Blogger, deze app vind ik echt verschrikkelijk maar het is de enige manier om dingen aan Alegria te kunnen veranderen op vakantie, Wish, hier heb ik al wel eens een heel bericht over geschreven (klik hier!), alweer Snapchat, Play Music, ik weet niet hoe ik aan die app kom, MP3 Music Download, hiermee kan ik gratis muziek op mijn mobiel downloaden, Slenderman LIVE, een grappig spelletje dat je met je camera speelt. Je moet je mobiel bewegen en zo door je camera in je omgeving kijken, je moet de briefjes vinden maar pas op voor Slenderman! Daarnaast de Kruidvat app en Minecraft Demo, een app om Minecraft te spelen (erg leuk als je je verveeld :$).
Outlook.com, de app voor mijn e-mail, deze gebruik ik als mijn standaard e-mail widget het niet doet. Daarnaast vind je Shazam en 9GAG, daar heb ik al wat over verteld. PlayTube, een app waarmee je filmpjes kunt kijken als je wifi hebt, als je daarna geen wifi hebt kun je de filmpjes die je al hebt gezien terugkijken. Over Dropbox heb ik ook al wat gezegd, daarnaast staat InstaSize, hiermee kun je witte vlakken rond foto's plakken waardoor langwerpige foto's nog steeds in het vierkantje van Instagram passen. Songify, een grappige app die wat je zegt verandert in een liedje. Memeful, een app om meme's mee te maken. En last but not least, Wrts, een app om al je talen mee te leren.
Dit is trouwens het hoesje dat ik heb, het is mijn enige hoesje en ik ben er erg blij mee. Ik heb hem van de website Supergoedkoop.NL. Ik vond het eerst een beetje eng om een hoesje van een site te bestellen die niet heel bekend was maar achteraf was het een erg goede keuze, het hoesje werd binnen twee dagen geleverd, helemaal ingepakt en een heel klein beetje stoffig. Zeker een betrouwbare site dus!

Ik hoop dat jullie deze What's On My Samsung Galaxy S3 Mini leuk vonden, Wat voor een telefoon hebben jullie? En wat is jullie favoriete app? xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...