12 okt. 2013

Tag: The Guilty Pleasure

Foto van WeHeartIt
Ik ben de laatste tijd niet zo actief geweest, sorry! Ik heb het druk (tsss... Marije.... slecht excuus), hééééél druk. Gelukkig ben ik de komende twee/drie weken proefwerkloos en kan ik dus lekker doen wat ik het liefst doe, bloggen. Ik moet zeggen dat ik het niet alleen maar druk heb gehad met school (oeps), ik heb vaak genoeg tegen mezelf gezegd; 'Marije, nu schrijf je een supercool en awesome artikel over allerlei dingen die jou interesseren'. Helaas heb ik het probleem dat ik nou niet echt naar mezelf luister. Ook hield ik mij bezig met mijn Guilty Pleasures, mijn guilty wat? Ik doe vandaag een tag die ik gezien heb bij Teske, hij gaat over Guilty Pleasures, dingetjes die ik doe waar ik me best wel een beetje voor schaam.Film.
Ik heb veel films waar ik me redelijk voor schaam. Eentje daarvan is bijvoorbeeld Mean Girls, een film die ik echt geweldig vind. Ook schaam ik me een beetje voor mijn Harry Potter verslaving en voor het feit dat ik de 'extended versions' van Lord of the Rings wel erg vaak kijk.

Muziek.
Eigenlijk schaam ik me ergens best voor mijn eigen muzieksmaak. Zo moest ik bijvoorbeeld aan de meisjes van mijn hockeyteam uit gaan leggen wie Marina and the Diamonds, Imagine Dragons, Panic! at the Disco en the Script zijn... dan schaam je je best wel een beetje. Maarja, dit neemt niet weg dat ik er heel erg graag naar luister.

Snack.
Van die goedkope noodles van de AH, €0,30 per pakje, dat kun je toch niet laten liggen.

Activiteit.
Hmmm... ik betrap mezelf er wel eens op dat ik tot half 12 op 9Gag zit, dat is wel een redelijke Guilty Pleasure.

Absurde verzameling/belachelijke aankoop.
Ik heb niet echt absurde verzamelingen, wel koop ik teveel eten en snoep, daar ben ik nu dan ook zeer mee aan het minderen.
Crush.
IAN HARDING <3. Hij speelt Ezra Fitz in Pretty Little Liars en ik vind hem dus serieus zo ontzettend knap. Van alle mannen/jongens op de wereld is hij de knapste op aarde ^^.

Kleding.
Eigenlijk loop ik het liefst de hele dag in mijn pyjama rond.

Wat zijn jouw Guilty Pleasures? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...