7 okt. 2013

Opgemaakt #1

Dit is de eerste keer dat ik een 'Opgemaakt' artikel. In dit artikel laat ik zien wat voor een producten ik heb opgemaakt in een bepaalde tijd. Deze artikelen zijn erg bekend bij beautyblogs, zo zag ik ze bij Mascha en Diana, maar ook bij Sophie. Zij krijgen dan ook de credits van dit leuke idee (alhoewel ik weet dat dit door iemand anders is bedacht). Hierbij drie producten die ik heb opgemaakt deze maand.De Nivea Repair Anti-Roos shampoo. Nivea zegt hierover dat deze shampoo voor droog en beschadigd haar is. Ook zou deze shampoo de hoofdhuid herstellen en geen resten achterlaten. Oh, hij maakt het haar ook verassend zacht en soepel. Dit zijn mooie beloftes, erg mooi. Nou moet ik wel even zeggen dat ik geen roos heb, ik gebruik gewoon wel eens anti-roos shampoo omdat... ja waarom eigenlijk?
Heel veel verschil heb ik bij deze shampoo niet gemerkt. Ik kan natuurlijk niet kijken of hij tegen roos werkt aangezien ik zelf geen roos heb. Hij voedt je haar niet extreem veel en ik had nou niet bepaald het idee dat het een wondermiddel is. Het is gewoon een prima shampoo die ik op zich wel opnieuw zou kopen. Deze shampoo kun je kopen bij de drogist voor €4,06.
De L'Oreal Elvive Volume Collageen Crèmespoeling. Volgens L'Oreal geeft deze crèmespoeling je haar 24 uur lang meer volume. Het geeft je haar dus langdurig volume en ontwart je haar direct. Dat klinkt fijn... maar is het waar?
Deze crèmespoeling maakt je haar echt verschrikkelijk zacht. De eerste keer dat ik deze crèmespoeling gebruikte zat ik dan ook de hele tijd aan mijn haar. Wel heb ik het idee dat mijn haar ontzettend pluizig werd na het gebruiken van deze crèmespoeling. Ik zou deze crèmespoeling opnieuw kopen en dat heb ik dan ook gedaan, niet zozeer precies deze variant, maar een gouden tube. Deze crèmespoeling kun je bij de drogisterij kopen voor €4,29.


Als laatste een simpele nagellakremover van Kruidvat eigen merk. Deze nagellakremover bevat aceton en was eerst roze. Ook zat er een flinke scheut parfum in. Deze nagellakremover doet precies waar hij voor gemaakt is, wel had ik het idee dat hij mijn nagels erg uitdroogt. Ook vind ik de zoete walm en de grote doseerdop niet zo fijn. Maarja,  het is een prima nagellakremover. Ik zou deze nagellakremover niet opnieuw kopen vanwege de zoete walm. Deze nagellakremover kun je kopen bij de Kruidvat, helaas weet ik niet precies hoe duur hij is, het zal iets van 1/2 euro zijn.

Heb jij nog wat producten opgemaakt deze maand? Ben jij bekend met deze producten? xMarije

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...