5 okt. 2013

My Life In(stagram)

Foto van WeHeartIt
Voor deze My Life In(stagram) heb ik eigenlijk zeer weinig foto's. Ik had het superdruk met school en daarom deed ik eigenlijk niet veel andere dingen in mijn vrije tijd (dat klinkt zeer triest). Om nou de hele tijd foto's te maken van huiswerk leek mij niet zo leuk, daarom hierbij een My Life In(stagram) met een record aantal weinig foto's. Neem een kijkje in mijn leven, My Life In(stagram).Allereerst, omg... hoe is deze foto zo paars geworden? Zo ziet het er op zich best gezellig uit. Ik vind het altijd zo lekker om na het avondeten een perenijsje te eten. Alhoewel het nu best koud aan het worden is blijven ijsjes superlekker. Dit ijsje is van het merk Festini, mijn alltime favourite.
Chips vind ik ook superlekker, maar omdat chips doordeweeks absoluut niet goed voor je is, maak ik het vaak zelf. Dit is supermakkelijk en je doet het gewoon met de magnetron. Ik denk sowieso dat ik dit recept binnenkort op Alegria zet, wie wilt er nou geen zelfgemaakte chippies?
Leren en huiswerk maken, daar vul ik tegenwoordig mijn dagen mee. Hier maak ik Geschiedenis huiswerk, verschrikkelijk. Geschiedenis vind ik een best interessant vak maar onze boeken zijn verschrikkelijk ingewikkeld en moeilijk. Omdat ik TTO doe krijg ik geschiedenis in het Engels en ze gebruiken zo verschrikkelijk veel moeilijke woorden, ugh.
 DOUBLE RAINBOWWW! Dit vond ik gewoon een supermagisch gezicht.
 Alweer de laatste foto van My Life In(stagram). Mijn snorrensokken van Accessorize. Deze sokken zijn echt heerlijk zacht en fijn. Ik draag mijn Accessorize sokken meestal op zondag omdat ik dan toch nergens heen hoef, ze zijn zeker aan te raden.

Deze maand heb ik voor de rest niet veel gedaan, met dank aan school. Ik had wat verjaardagen en ben naar een museum geweest, that's it.

Dit was de My Life In(stagram) voor deze keer, Wat heb jij deze maand gedaan? xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...