9 okt. 2013

List: Irritante mensen/dingen op facebook


Toen ik aan het plannen was voor deze blog in de maand Oktober waren er best wel veel ideeën gewoon lijstjes. Ik vind het zelf altijd leuk om lijstjes te lezen van iemand (Bijvoorbeeld: 10 feiten over mij of little reasons to smile). Daarom ga ik elke keer als er zoiets als een lijstje komt er list voor zetten. Gewoon omdat ik dat had besloten. Deze keer gaat het over irritante mensen/dingen op facebook.- Het feit dat iedereen gamenotificaties irritant vindt maar dat er nog steeds poepdrollen zijn die om een leven vragen voor candy crush.

- Yoloduckfaceswag

- Mensen die hashtags gebruiken. Dit is niet twitter.

- Mensen die in hun status zetten dat ze een pot pindakaas open gaan maken en daarna even gaan tandenpoetsen. Dit is niet twitter.

- Mensen die je taggen in een foto van een kerstboom (en dan 325 notificaties krijgen over allemaal mensen die erop reageren).

- De foto's waarin staat dat je moet liken als je van chocola houdt en moet negeren als je wilt dat een lijk 's nachts in je bed ligt (en de mensen die het ook nog gaan liken, delen en erop reageren).

Het was een best kort berichtje, maar het was een soort proefberichtje om te kijken of jullie dit leuk vinden om te lezen of niet.
Als je dit ook leuk vond is het natuurlijk helemaal niet erg om een suggestie achter te laten voor de volgende list.

Xx Irene

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...