6 okt. 2013

Essence Sparkle Sand Effect Nagellak- 156: Me & My Lover

Vandaag heb ik alweer een Essence review voor jullie (deze blog is redelijk Essence gerelateerd at the moment). Ik zeg altijd tegen mijzelf dat ik alleen dingen mag kopen die ik echt ga gebruiken. Dat is een van de redenen dat ik ontzettend weinig nagellak koop, ik gebruik het niet zoveel. Maar Essence heeft sinds kort liquid sand nagellak, of zoals Essence het noemt: Sparkle Sand Effect nagellak. Deze lakjes zijn gewoon van de Colour&Go lijn en ze zijn even duur als de normale lakjes, ik zag geen reden om het lakje niet te proberen.De Sparkle Sand Effect lakjes zijn er in drie verschillende kleuren: een grijze kleur, een parelmoer kleur en een donkerrode kleur. Ik ging uiteindelijk voor de rode kleur terwijl rood mij eigenlijk altijd verschrikkelijk staat (#yolo). Dit kleurtje heet 156: Me & My Lover (wat heeft Essence toch schattige naampjes).
 Mijn excuses voor al de foto's waar je je hoofd een kwartslag moet draaien, ik heb ze per ongeluk een beetje lichtelijk verkeerd upgeload. De nagellak is verpakt in het flesje dat we van Essence gewend zijn. Het heeft een beetje een kinderlijk uiterlijk en bijna het hele flesje is in de kleur van de nagellak. Ik vind dit uiterlijk niet zo mooi en eigenlijk heb ik het nooit mooi gevonden, wel vind ik het speelser dan andere nagellakjes. Dat vind ik ergens ook weer schattig.
Woow, wat een prachtig effect geeft dit! Dit was mijn eerste ervaring met liquid sand nagellak maar ik ben er echt super tevreden mee. De nagellak droogt erg snel en dekt in twee laagjes. Het 'Sparkle Sand Effect' is duidelijk te zien. De nagellak is zo 3D dat als je twee nagels tegen elkaar wrijft naast je oor je een geluid hoort. De eerste dag dat ik deze nagellak op had zaten mijn vriendinnen en ik de hele tijd aan mijn nagels te voelen, het voelt gewoon erg... interessant.
De nagellak is bijna exact dezelfde kleur als de nagellak op het potje. Nu ik dit schrijf draag ik de nagellak al zeker drie dagen. Ik heb er mee gedronken, gegeten, ik ben er mee in de Booster geweest op de kermis, ik heb ermee geblogd en mee geschreven... deze nagellak heeft al veel overleefd. Er zijn gedeeltes van de nagellak een beetje gechipt aan de bovenkant en aan de zijkant van mijn nagel. De rest van de nagellak zit er nog prachtig op en het lijkt ergens net alsof ik het gister heb aangebracht. 
Ik ben ontzettend tevreden met deze nagellak. Hij is spotgoedkoop en glittert prachtig. Het liquid sand effect is erg mooi en de nagellak chipt bijna niet. Ook dekt hij in twee laagjes.
De Essence Sparkle Sand Effect Nagellakjes zijn te koop bij Kruidvat voor €1,69.
Hoe vind jij deze nagellak? Heb jij al ervaring met liquid sand? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...