3 okt. 2013

Essence Longlasting Lipstick: 07 Natural Beauty

Essence had al jarenlang lipsticks in het schap zitten, toch hadden deze meestal een goedkope uitstraling vanwege de plastic hulzen. Essence heeft hele collectie een boost gegeven en zo ook de lipsticks. Omdat de verpakkingen van de lipsticks en de kleuren zelf mij heel erg aanspraken kocht ik er een, Natural Beauty. Hierbij de review, is dit een jay of een nay?Zoals ik al zei zijn de hulzen aangepast. Essence heeft gekozen voor een classy, matzwarte verpakking. De scheidingslijn tussen de huls en de dop is in de kleur van de lipstick, dit is super handig omdat je zo meteen weet met welke kleur je te maken hebt. Verder ben ik erg tevreden met de verpakking, zeker een verbetering.
Op de bovenkant van de dop staat het Essence logo gedrukt, een e. Dit vind ik best wel schattig staan eigenlijk.
Op de onderkant van de lipstick zit een stickertje met de kleur en de naam van de lipstick. Zoals je kunt zien heb ik 07 Natural Beauty.
Ik had een nog niet aangeraakte lipstick en daar ben ik echt superblij mee, ik vind het toch eigenlijk erg ranzig als je een aangeraakte lipstick krijgt/koopt in de winkel. De lipstick is mooi puntig en ik vind de vorm erg prettig. De kleur is iets donkerder dan de kleur van de ring op de matzwarte verpakking.
Wederom staat er ook in de lipstick een 'e' gedrukt.
Zonder flits, in het zonlicht.
Zonder flits, in normaal licht.
De swatch stelde me niet teleur, sterker nog... ik was redelijk verrast. Het pigment is goed en er zit zelfs een subtiele shimmer in de lipstick.
Mijn lippen zonder iets erop.
Mijn lippen met Essence Longlasting Lipstick 07 Naturla Beauty.
Alhoewel het op de foto niet zo overkomt, de lipstick is echt prachtig. Hij is iets roziger dan mijn normale lipkleur wat mijn lippen ontzettend vrouwelijk en mooi maakt. Ook heb ik zoals je in de eerste foto's kunt zien een hapje uit mijn lip, deze lipstick vult dit hapje mooi op. De shimmer in de lipstick is mooi en subtiel, je ziet hem eigenlijk alleen als het zonlicht erop valt. Ik weet het wel zeker, dit was een goede aankoop.
Full face met Essence Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty.
Zoals je kunt zien is de lipstick inderdaad wel te zien, je hebt natuurlijk niet zoveel aan een lipstick die helemaal niets doet. Wel vind ik dat de lipstick mijn lippen er uitdroogt, hij trekt ook best wel in de lijntjes... maar dit vergeet ik meteen als ik naar dit perfecte oudroze kleurtje kijk. 
Ik ben superblij met de lipstick. Ik ben erg tevreden met de kwaliteit en het prijsje is natuurlijk ook een meevaller. Voor €2,39 heb je deze Natural Beauty al in huis.

Wat vind jij van Essence lipsticks? xMarije

2 opmerkingen:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...