7 okt. 2013

30 days challenge // day 23


Photo challenge: Sunset

Normal challenge: Write a letter to someone. Anyone

Sunset
Ik heb weer een mooie foto opgezocht, omdat ik de 30 days challenge berichten altijd schrijf als het donker is. Als ik nu een foto zou maken van een zonsondergang zou het gewoon pikzwart zijn. Niet echt boeiend dus. Ik vind deze foto best wel gaaf en ik ben er zelf eigenlijk nooit op gekomen om zo een foto met de zonsondergang te maken. Als ik toevallig een mooie zonsondergang zie en een camera bij de hand heb ga ik wel proberen zo'n foto te maken denk ik.

Foto van: designirvana
Write a letter to someone. Anyone.

-
Hoi,

Jij kent me niet, ik ken jou niet, maar dat maakt niks uit. Ik schrijf deze brief voordat ik met een dartpijl naar een random pagina in een telefoonboek ga prikken. Ik weet eigenlijk geen eens of telefoonboeken nog bestaan. Dan moet ik maar een andere manier zien te vinden. 
Ik ben Irene. Ik ben 13. Ik weet niet of je verder nog dingen over me wilt weten. 
Ik vraag me af wat jij (of U?) met  deze brief gaat doen. Ga je hem verbranden? Ga je hem in een soort plakboek plakken? Ga je hem in de Albert Heijn ophangen bij het advertentiebord?
Maar weet je, ik geef je nog twee ideeën om er mee te doen, twee ideeën die ikzelf leuk vind. Je kan deze brief terugsturen met een brief van jezelf erbij, of je kan deze brief verder sturen naar iemand anders die jij ook niet kent met een brief van jezelf erbij. Of doe allebei.

Maar ja, ik kan niet weten wat jij er mee gaat doen. Ik hoop dat je deze brief niet gaat verbranden. 

Succes!

Irene
-

Ik vond de normale challenge best wel leuk om te doen, leuker dan ik had verwacht. Misschien ga ik deze brief echt naar iemand sturen. Wat vinden jullie?

Xx Irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...