24 sep. 2013

Opruimen met Marije ~ de kaptafel

 Nu het weer herfst wordt besloot ik om mijn kamer te gaan opruimen. Twee weken geleden begon ik daar dan ook mee. Het eerste wat moest worden opgeruimd was mijn kaptafel. Vanwege samples en pakketjes begon het best lastig te worden om alle producten, flessen en borstels op een nette plek neer te zetten. Vandaar dat deze dan ook als eerste moest worden opgeruimd. Dit was mijn opruim-outfit. Zoals ik al zei zijn de foto's van drie weken geleden (het was zelfs nog vakantie!) vandaar dat mijn outfit heel erg zomers is. Ik draag een zwart hemdje van Clockhouse (te koop bij de C&A) dat ik deze vakantie ontzettend veel heb gedragen. Ik weet niet precies waar het grijze vest van is. Het is in ieder geval een lekker dun vest wat ideaal is over een hemdje. Ik draag ook mijn grunge Primark broekje. Ik ben verliefd op het gebleekte effect op de linkerkant van het broekje, ook vind ik de Schotse ruit op de rechterkant erg leuk.
Oké, nu ik deze foto zie schaam ik me kapot. Zo zag mijn kaptafel eruit voordat ik begon met opruimen. De stoel waar ik normaal op zit om mijn nagels te lakken is overwoekert met allerlei spullen. Al mijn verpakkingen, etuitjes en borstels liggen over de tafel zelf verspreid en er staat een saaie witte doos. Tijd om op te ruimen!
 Ik begon met het stoeltje. Tijdens het opruimen vond ik op het stoeltje een rugzakje, een Forever21 tasje, een blouseje, een handdoek, een andere tas, een paar bretels en een witte broek. Alle kledingstukken heb ik of in de wasmand of in mijn kledingkast gegooid/gehangen. Het rugzakje heb ik daar ook opgeborgen. Met het Forever21 tasje wist ik niet zo goed wat ik ermee moest doen, ik wil het tasje best wel graag bewaren maar ik wil het niet los in mijn kamer laten slingeren. De bretels liggen ook weer in mijn kledingkast en de handdoek in de wasmand.
 Ik ben er trots op dat je het superschattige Ikea kussentje weer kunt zien. Ook vind ik het fijn dat ik weer kan gaan zitten tijdens het nagels lakken.
 Maar toen begon het echte werk. Mijn kaptafel is een regelrechte chaos. Haarspeldjes, borstels, etuitjes, make-updoekjes, haarelastiekjes, parfum en zelfs een droogshampoo liggen er. Ook vind ik de witte doos erg rommelig staan, benieuwd hoe ik dit heb aangepakt?
 Allereerst heb ik heel veel spullen in het rekje onder mijn kaptafel gedaan. Vandaar dat je de hairspray, de droogshampoo, de make-updoekjes en allerlei andere dingen niet meer ziet. Ik heb mijn flessen met vloeistoffen rechts op het kastje gezet en ik heb de witte doos met samples helemaal opgefrist. Mijn schattige blikjes met langwerpige make-upproducten staan weer netjes op de plank en ook mijn bodycrème en dagcrème zitten netjes in het voor hun bestemde vakje. Ik ben superblij met het resultaat!
 Als laatste nog een leuke tip om je zonnebrillen op te bergen, zet ze op je spiegel! Mijn exemplaren passen er met zijn alle precies op en het geeft een ontzettend leuk effect. Wel moet je ze ze om de zoveel tijd even afstoffen maar dat heb ik er voor over. Ik hoop dat jullie deze opruimen met Marije leuk vonden, heb jij je kamer al een herfstschoonmaak gegeven? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...