28 sep. 2013

Ooglook: A little bit of purple with a little bit of brown.

Hee! Allereerst: sorry dat er best weinig artikelen online komen de laatste tijd. Irene en ik zijn druk bezig met proefwerken, verslagen en bakken met huiswerk en dat is soms best makkelijk te combineren, gelukkig is het nu weekend en zal ik proberen weer heel veel artikelen te plaatsen! Vandaag heb ik een ooglook voor jullie. Ik heb hem 'A little bit of purple with a little bit of brown' gedoopt en dat vind ik perfect passen bij de ooglook. Ergens vind ik hem ook best wel mooi maar niet draagbaar voor iedere dag.


 Deze ooglook kwam geheel willekeurig tot stand. Ik vind dat de kleuren paars en bruin prachtig combineren met make-up en dus wou ik daar eens mee experimenteren. Ik begon met het gebruiken van het Sun Club palletje van Essence en even later pakte ik er ook een oogschaduw van Miss Sporty bij, voor de producten in de ooglook moet je even de vetgedrukte woorden lezen :). Vinden jullie mijn sproeten er trouwens ook vreselijk eng uit zien op deze foto?

Ik begon met de Essence I♥Stage Eyeshadowbase. Die verspreidde ik over mijn geheel bewegend ooglid. Daarna pakte ik een lichtbruin kleurtje van het Essence Glamour to Go Sun Club pallet. Een donkerder kleurtje van dat pallet blende ik in mijn crease en ik wingde hem een beetje. Aan de binnenkant van mijn bewegend ooglid nam ik een prachtig paars kleurtje van Miss Sporty, helaas is deze mono oogschaduw al zeker twee jaar oud en niet meer in de verkoop. Mijn mascara is de Maybelline The Colossal Mascara Waterproof. Ik vind deze ooglook zeker geslaagd.
\Hoe vind jij deze ooglook? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...