5 sep. 2013

My Life In(stagram)

Foto van WeHeartIt
Het is weer de vijfde van de maand, ik denk dat jullie inmiddels wel weten wat dat betekent! Dat betekent.... een nieuwe My Life In(stagram), jaaaaay. Doormiddel van My Life In(stagram) geef ik jullie een kijkje in mijn leven, doormiddel van foto's die ik op Instagram deelde. Dit doe ik iedere vijfde van de maand. Ga er dus lekker voor zitten en neem een kijkje in mijn leven.Ik was bezig met het opnemen van een DIY, deze staat nog niet online en ik weet ook niet of ik hem online ga zetten... simpelweg omdat ik hem niet zo leuk vind. Als jullie hem wel graag online willen moeten jullie dat zeggen! Ik heb alle bestanden nog. Ik maakte een foto van deze opstelling omdat ik zo trots was op de manier dat ik het had neergezet, twee stapels boeken met twee linialen ertussenin.
Dit is het eindresultaat, het zijn schriften. Op het linker schrift heb ik random dingen geplakt, de middelste is met krantenpapier beplakt en de rechter staat vol met quotes.
Toen mijn boeken op de deurmat lagen toen ik terugkwam van vakantie werd ik meteen verdrietig, just kidding. Wie kan trouwens mijn tenen spotten?
Eindelijk kocht ik het Hoe Overleef Ik tijdschrift waar Irene en ik in staan. Ik kan dit nog steeds niet geloven, ik weet dat het maar een kleine alinea is maar het is gewoon zo geweldig!
Ik kocht deze superleuke Esprit agenda voor dit schooljaar.
Ik ging gezellig met een vriendinnetje naar Amsterdam. Helaas konden we niet shoppen maar we zijn wel gezellig naar de Amsterdam Expo geweest (naar de Pixar tentoonstelling). Het was een heel gezellig dagje.
Met een andere vriendin ging ik even naar de Kruidvat en de Action. Ik kocht een cream blush van Essence (de review hierover staat al online), ook kocht ik een bb cream van So Me! (geen aanrader, ik kreeg er oneffenheden van). Bij de Action verkopen ze nu ook Arizona blikken voor 39 cent, echt een aanrader! Deze huge snoepzak kocht die vriendin, we hebben hem helemaal leeggegeten.
Ik heb The Script herontdekt. Ik vind de band echt ontzettend goed en ik vind The Man Who Can't Be Moved echt een heel mooi liedje. Ook de rest van hun liedjes vind ik geweldig.
Ik ben bezig met het maken van een kussen. Ik kocht een jaar geleden een stof met allerlei hoofden bij de Ikea. Nu heb ik op een van de hoofden een bloemenhaarband genaaid met kleine glittertjes als oogschaduw en kleine bloemetjes als blush. Ik ga dit hoofd uitknippen en op een jeans stof plakken. Die stof maak ik dan als kussen.
Toen ik in Londen was kwam ik erachter dat Kiki op dat moment ook in Londen was. Kiki is een goede vriendin van mij die ik ontmoet heb via de hockey. We spraken af in Londen en lunchden gezellig samen, het was heel erg gezellig.
Ik kocht een Wreck This Journal!!! Ik ben momenteel al druk bezig met dit schatje en ik ben er superblij mee.
Ghehe, in Londen ging ik ook nog even op de foto met de jongen die voor de Abercrombie stond.
Ik had ook geshopt in Londen (afcourse). Als jullie dit lezen dan staat de shoplog al online. Ik ben het meest geslaagd bij de Forever21 maar ook bij de andere winkels ben ik heerlijk geslaagd.
Ik bakte een heerlijke appeltaart met appels die ik van iemand had gekregen. Toch altijd leuk om te koken en te bakken.
Samen met dezelfde Kiki ging ik naar de bioscoopfilm We're The Millers. Hij was echt ontzettend leuk, zeker een aanrader.

Dit was mijn maand in foto's, hoe zag jouw maand eruit? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...