3 sep. 2013

Musthaves voor op School

Hoewel ik weet dat er al heel veel scholen zijn begonnen, en dat mijn adviezen allemaal een beetje laat komen. Wil ik toch graag mijn Back2School adviezen met jullie delen. Dit kan zijn voor de 'bruggertjes' onder jullie (nee hoor grapje ^-^), maar ook voor de vierdejaars die geïnteresseerd zijn in wat een tweedejaars TTO Gymnasiast (is dat een woord?) heeft te zeggen. Er zijn namelijk van die dingetjes die ik echt nodig heb op school...Foto van Weare Shop
Het eerste wat superbelangrijk is is een goede tas. Mensen zeggen vaak dat alleen de brugklassers met rugzakken rondlopen maar dat is niet waar, bij mij op school lopen er echt heel erg veel mensen met rugzakken rond. Zelf heb ik de tas die je hierboven ziet, een witte Converse postmanbag. Hij is van leer en ik merk dat de kwaliteit eigenlijk best wel slecht is. Wel zijn ze erg praktisch. Denk er bij het kopen van je tas wel aan dat al je boeken erin moeten passen, ook moet hij gemakkelijk te vervoeren zijn.

Foto van Scholierenshop
Een goede agenda is na een goede tas misschien wel het belangrijkste. Wat ik het belangrijkste vind bij het kopen van een agenda is dat hij rustig en overzichtelijk aan de binnenkant is. De buitenkant maakt mij absoluut niet uit, als hij er maar een beetje schattig en leuk uitziet. Dit jaar koos ik de Esprit agenda, deze is heel rustig en grijs en blauw voeren de boventoon. Ik vind deze agenda echt geweldig leuk en vandaar dat ik hem kocht. Denk er bij het kopen van een agenda aan dat hij een stevige kaft/ringband heeft.
Er zijn ook een paar musthaves voor in je etui. Zo kun je op school niet zonder een blauwe pen, een rode pen, een geodriehoek, een pritstift, een schaar, een potlood, een gum en verschillende kleurtjes markeerstiften. Wat ook handig is is om een klein spiegeltje en een lipgloss/labello in je etui te houden. Deze kun je gebruiken als je last hebt van je lippen, of als je net een brownie hebt gegeten en je wilt checken of er iets tussen je tanden zit.
Als laatst heb ik nog een tip mee te geven, als je je fiets in de fietsenstalling zet bestaat de kans dat je na de schooldag niet meer weet waar je hem hebt neergezet. Zet daarom je fiets altijd in dezelfde rij/ op dezelfde plek neer. Dan weet je altijd waar hij staat en hoef je niet een kwartier te zoeken tussen duizenden fietsen.

In welk jaar van de middelbare/basisschool zitten julie?  xMarije
Foto's van WeHeartIt tenzij er iets anders bij staat.

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...