2 sep. 2013

Music @ the moment

Foto van: Tumblr

Ik heb dit niet zo lang meer gedaan omdat ik een tijd lang eigenlijk nog een beetje nieuwe dingen aan het zoeken en oude muziek opnieuw aan het luisteren was. Maar nu heb ik alweer een paar nummers die ik best vaak geluisterd heb :).
1. C'mon - Panic! At the Disco ft. Fun.
Ik ben fan (ookal vind ik niet al hun muziek geweldig) van Panic! At the Disco en deze kwam ik laatst toevallig tegen. Ik vind het echt een heel leuk nummer op een of andere manier, maar het leukste vind ik vooral dat het op Alice in Wonderland gebaseerd is. Alleen vind ik de schreeuw op 3:12 niet echt heel erg mooi klinken xp.


2. Chocolate - the 1975
Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde vond ik het eerlijk gezegd heel erg saai en vreemd, maar na een paar keer luisteren vond ik het steeds leuker. Ik vind de uitspraak en het feit dat de zanger zijn stem steeds laat overslaan best leuk, maar toch is dit echt het enige liedje wat ik echt leuk vind en kan ik mezelf geen fan noemen.


3. Safe and Sound - Capital Cities
Ik heb echt geen enkel idee waarom ik deze leuk vind, maar het blijft maar in mijn hoofd zitten en ik heb daar eigenlijk geen probleem mee. Verder is er niet zoveel over te zeggen.

4. Ghosts - Laura Marling
Mijn broer heeft deze eigenlijk ontdekt maar ik vind het ook een leuk liedje. Het is naar mijn idee eigenlijk een vrolijk, zorgeloos liedje voor als je blij bent. Maarja, kijk zelf maar wat je er van vindt:


5. Sun - Two Door Cinema Club
Ik vond eigenlijk alleen What You Know leuk en een paar andere liedjes leuk van Two Door Cinema Club, maar deze kende ik eerst niet. Ik weet niet wanneer die uitgekomen is maar ik heb er niks op aan te merken.


6. Call It What You Want - Foster the People
Ik kende dit liedje al in mijn onderbewustzijn , maar ik heb nooit geweten wie de artiest is en hoe het heet. Laatst kwam ik het tegen en ik vind het een leuk en catchy nummer ^-^.


7. Houdini - Foster the People
 Ik twijfelde hier een beetje over omdat het van dezelfde artiest is als bij het vorige liedje maar toch heb ik 'm er bij gedaan. De omschrijving is hier voor mij precies, echt precies hetzelfde als bij Call It What You Want; Ik kende dit liedje al in mijn onderbewustzijn , maar ik heb nooit geweten wie de artiest is en hoe het heet. Laatst kwam ik het tegen en ik vind het een leuk en catchy nummer ^-^.
Dit waren dus mijn favorieten van de laatste tijd. Wat vind jij van de liedjes? Wat voor liedjes vind jij leuk? Laat het weten in de reacties!

Xx Irene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...