10 sep. 2013

Herfst Looks van Lookbook

Look van Magic
Herfst is in aantocht. Overal om me heen zie ik al de bruine, rode en gele bladeren van de bomen vallen. Ik vind de herfst heerlijk, op de een of andere manier maakt het me vrolijk en gezellig. Ik heb het idee dat herfst het meest gezellige seizoen is. Ook betekent herfst dat we weer de warme kleurtjes kunnen dragen, bordeaux, legergroen en mosterdgeel.. niets is te gek. Om een beetje in de herfstsferen te komen beginnen wij de herfst met een portie herfst Lookbook looks.De eerste herfst look is van Ally. In deze zoals zei het noemt 'Pre-fall' look combineert ze een schattige, gebloemde blazer met veel zwarte items. Een leuk detail van haar look vind ik het hoedje, deze past perfect bij de broek, de hakken en de blazer. Zelf zou ik deze look niet zo snel dragen, ik ben heel lang dus hakken worden hem niet voor mij. Ook voel ik er niets voor om mijn buik te laten zien in outfits. Wel vind ik het Ally erg leuk staan.
Deze superschattige look komt van Rachel-Marie. Ik vind deze outfit echt heel erg leuk en ontzettend herfstig. De laarsjes passen perfect bij de tas en ook hier draagt het model een hoed (trendspot!). Ik vind het leuk dat de outfit zo ontzettend vintage is, op haar profiel staat dan ook dat het shirtje en de rok vintage zijn. Ik zou deze outfit niet naar school dragen, wel vind ik hem heel erg schattig.
Dit vind ik ook weer zo'n echte herfstoutfit. De bruine en grijze tinten in de outfit doen me meteen denken aan de fladderende blaadjes. Deze outfit is van de 21-jarige Wiktoria. Wat ik leuk vind is dat de bruine tinten de hele tijd terugkeren. Ook vind ik de gouden sieraden aan haar arm en om haar nek erg mooi. Haar bruine Lita's (Jeffrey Campbell schoenen) vind ik erg mooi en de legging vind ik een leuk accent geven aan de outfit. Deze outfit zou ik niet zo snel zelf dragen aangezien ik hem iets te truttig en netjes vind voor mijn leeftijd.
De Nederlandse Nadia showt ook haar herfstlook op Lookbook, ik vind hem in ieder geval erg herfstig.  Haar shirtje vind ik echt supermooi, deze gehele look zou ik dan ook graag in het echt dragen. Wat deze outfit waarschijnlijk ook zo herfstig maakt is haar prachtige bos, oranje haar. Hoe simpel deze outfit ook is, ik vind hem echt heel erg mooi en schattig.
Weer zo'n superleuke herfstlook met wederom weer een hoedje. De Poolse Agata straalt in haar superlieve katten sweater. Ik vind deze outfit ook heel erg leuk en zal hem dan ook zeker in het echt dragen. Ik vind deze look echt heerlijk nonchalant. Dat kan komen door de een beetje afgetrapte All Stars, of doordat de look simpelweg redelijk eenvoudig is.
Dit is alweer de laatste, maar misschien wel een van de leukste looks. Deze superschattige look komt van Katie. Ik heb nog nooit in mijn leven iemand een driekwart broek zo leuk zien combineren. Ik vind deze outfit echt heel erg leuk met het blauwe, flowy blouseje met het dikke vest eroverheen. Ook hier weer een lookalike vintage item, dat tasje lijkt namelijk eigenlijk al best oud, stiekem komt het gewoon van Target. Deze look zou ik in het echt dragen als de broek een normale, lange broek was geweest. Driekwartbroeken staan mij meestaal een beetje lomp.

Hoe ziet jouw perfecte herfstlook eruit? En welke look vond jij het leukst? xMarije

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...