19 sep. 2013

Fall Bucketlist 2013


Ik heb nu al een paar keer geschreven over hoe heerlijk ik de herfst vind, de koudere temperaturen, de blaadjes die van de bomen vallen en het feit dat je weer sweaters aankunt, voor mij is het allemaal magisch. Helaas zit ik momenteel met een snotneus en draag ik korte mouwen dus echt lekker is de herfst niet begonnen. Wel heb ik een 'Fall Bucketlist' gemaakt. Deze Bucketlist heb ik zelf getekend en het is voor mij de bedoeling dat ik dit allemaal voor 21 december heb gedaan.Dit is hem dan, mijn Fall Bucketlist. Ik zal even snel langs alle 13 punten gaan.

1. Carve a pumpkin: Ik vind het altijd heel leuk om een eng gezicht in een pompoen te snijden, dit kan speciaal voor Halloween maar ook gewoon als versiering in mijn kamer. Daarna zet ik er dan meestal een leuk kaarsje in en klaar is Kees Marije.

2. Buy a lot of sweaters, A LOT!: Ik krijg mijn eerste lichting kleedgeld binnen een paar dagen dus ik weet al dat ik allerlei herfstkleding ga kopen. Vooral sweaters mis ik nog in mijn kledingkast, grof gebreid, met een gezellig printje of een leuke quote. Ik vind het allemaal geweldig.

3. Drink a Fall themed drink from Starbucks: Starbucks drankjes vind ik altijd heerlijk en dus heb ik best wel zin om daar na school gezellig heen te gaan met wat vriendinnetjes. In Amerika zijn pompoen drankjes van Starbucks altijd heel erg 'in' in de herfst maar volgens mij hebben wij die hier niet. Ik ga wel voor een Karamel Cappucino ofso :).

4. Watch Disney Movies all day: Ik ben obsessed met Disney en al die geweldig leuke films, op mijn Fall Bucketlist moest dus zeker iets over Disney staan. Dat werd deze keer een Disney marathon.

5. Dance in the Rain: Iets wat ik al een tijdje wil doen, dansen in de regen. Noem me maar een dromerige freak maar dit soort dingen vind ik nou echt leuk om te doen. Wel moet ik een beetje uitkijken met mijn verkoudheid.

6. Spend a whole day in my PJ's: Do I have to say more?

7. Be Creative: In deze herfst wil ik lekker in de weer met mijn Wreck This Journal en allerlei DIY's.

8. Bake an Apple Pie: Dit vind ik echt zo'n herfstding, een appeltaart bakken. Zeker iets wat ik wil doen deze herfst.

9. Wear a lot of beanies: Ik ben obsessed met die schattige mutsjes. Het liefst wil ik nog een beanie met oren kopen. Ik vind ze perfect voor de herfst en ga ze dan ook zeker dragen.

10. Go for a walk in the forest: Gewoon zo'n dromerige wandeling, alhoewel er bijna geen bossen meer in Nederland zijn.

11. Do a SLEEPOVER: Juaaaaaaah! Ik heb echt heel erg veel zin om zo'n logeernachtje met wat vriendinnen te doen. Gewoon gezellig bij elkaar zitten en kletsen.

12. Do a Fall photoshoot: In de herfst kun je misschien wel de mooiste foto's maken. Ik wil dan ook zeker een outfitshoot en wat normale leuke foto's maken.

13. Fall in love: Eigenlijk wil ik helemaal niet verliefd worden maar ik vond deze er mooi bij passen omdat er Fall in zit :P.

Ga jij deze bucketlist doen? Zet het in de reactie! xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...