14 sep. 2013

Eetdagboek

Foto van WeHeartIt
Maaike deed dit superleuke idee een tijdje geleden tijdens haar Request Week. Ik vond het superleuk en interessant om te lezen wat Maaike zoal at door de dagen heen en daarom besloot ik dit ook te doen. In mijn eetdagboek vertel ik jullie wat ik in vijf dagen zoal heb gegeten. Nou ben ik absoluut niet gezond met eten, ik hoef niet te lijnen dus lekker eten gaat er altijd wel in. Verwacht dus niet iets heel bijzonders ofso. Let's get started.Foto van WeHeartIt
Mijn eetdagboek begon ik op zaterdag 7 september. Op deze dag had ik hockey en om half elf ontbeet ik met een kommetje cornflakes. Mijn favoriete cornflakes zijn Frosties dus die at ik met wat melk erbij. Ik dronk niets omdat ik rebels ben (en ongezond). Daarna had ik al snel hockey en op weg naar hockey at ik een chocolade meuslireep. Bij en tijdens de wedstrijd dronk ik ook nog een flesje water. Toen ik thuiskwam van de hockey was ik kapot en had ik superveel zin om wat te eten. Daarom at ik een handjevol chips en dronk ik een glas Spa Fruit voordat ik ging douchen. Na het douchen ging ik eten, we aten Indonesisch. Als toetje at ik een perenijsje. s'Avonds had ik een zwak moment, ik at een kommetje zelfgemaakte chips, een beetje popcorn en nog wat normale paprikachips. Ik dronk drie glazen Spa Fruit.
Foto van WeHeartIt

Ik begon de dag met ons wekelijkse zondagontbijt. Dit is een soort traditie in mijn familie. Mijn zondagontbijt bestond deze keer uit een warm broodje uit de oven met ham, een mok met Optimel framboos en een beetje roerei. Op zondag lunch ik meestal eigenlijk niet en aangezien ik bijna de hele dag bezig was met bergen huiswerk en leerwerk at ik rond twee uur alleen een After Eight chocolaatje. Ik at en dronk niks meer tot kwart over vier, toen deden wij een rondje toastjes met Boursin plus wat paprikachips en wat Spa fruit. Als avondeten at ik een pizza hawaii met als toetje een kommetje vla met wat hagelslag erin. Ik dronk water bij het eten.
Foto van WeHeartIt
Maandag was het weer tijd voor een gewone schooldag. Ik had gelukkig het eerste uur vrij waardoor ik pas om 9.45 op school hoefde te zijn. Hierdoor ontbeet ik pas rond 8.40. Mijn ontbijt bestond uit een kommetje Frosties met melk en een beker Optimel. Toen ging ik naar school. Het eerste uur had ik gym en direct daarna had ik alweer pauze, omdat ik zo laat ontbeten had at ik in de pauze niks en dronk ik alleen een pakje chocomel. In de tweede pauze at ik een bolletje met worst en een pakje Spa Fruit. Toen ik thuiskwam dronk ik een glas Optimel en als avondeten at ik aardappels met boontjes en een slavink.
Foto van WeHeartIt
Vandaag begon ik weer met mijn standaard ontbijt, een kommetje Frosties met een mok Optimel. In de eerste pauze van school at/dronk ik een mueslireep met een half pakje chocomel (hij splashte). In de tweede pauze at ik een broodje worst en een pakje Spa Fruit, ik kreeg ook nog een kauwgomstukje van een vriendin. Toen ik thuis kwam van school maakte ik zelf wat chips die ik daarna opat. In de avond at ik Indiaase kip curry uit een pakje (^^). Daarna at ik een Festini ijsje (alweer..).
Foto van WeHeartIt

Ik begon de dag om 08.45 weer met een kommetje Frosties met Optimel. In de eerste pauze op school at ik een kant en klare ontbijtkoek met een pakje Chocomel. In de tweede pauze at ik een boterham met worst en dronk ik een pakje spa fruit. Toen ik thuis kwam zag ik dat mijn moeder volkoren croissantjes had gekocht dus ik nam er twee met rosbief. Ook dronk ik (alweer) wat Optimel. Rond vijf uur at ik een sprits met wat spa fruit en mijn avondeten bestond uit een broodje shoarma. Als je je afvraagt waarom ik deze hele week zo simpel/kant en klaar eet, dat is vanwege wat problemen waardoor mijn ouders niet iedere avond thuis konden zijn. Als toetje nam ik wat vanille vla.
Foto van WeHeartIt
Wie kan raden wat ik vannochtend heb gegeten? Frosties met Optimel, omgg! In de eerste pauze at ik alweer een kant en klare ontbijtkoek (wat ben ik eigenlijk eentonig) en ik dronk wat chocomel. In de tweede pauze at ik een broodje met wat worst en een pakje Spa Fruit. Toen ik thuiskwam nam ik een croissantje met rosbief (er was nog wat over) en wederom weer wat Optimel. Ik at ook nog een sprits en dronk wat spa fruit. In de avond at ik boontjes, aardappels en een stuk vlees. Als toetje nog wat vanille vla.

Wat eten jullie zoal in vijf dagen? xMarije

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...