30 sep. 2013

DIY: Instagram Box

Met mijn groeiende stash is het best lastig om al mijn make-up en verzorgingsspulletjes netjes op te bergen. Een paar maanden stond er daarom een saaie, lelijke, witte, kartonnen doos. Toen ik op een gegeven moment mijn kaptafel ging opruimen stoorde die doos mij verschrikkelijk, daarom besloot ik hem op te pimpen. Vandaag een snelle tutorial hoe je dat kunt doen.Je neemt je supersaaie, kartonnen doos en bekijkt een beetje hoeveel ruimte je op de doos hebt. Met dat in je hoofd snel je je naar je computer/laptop/tablet wat dan ook en je begint met het uitzoeken van je leukste/dierbaarste foto's. Ik koos voor foto's die bijna allemaal van Instagram komen. Deze foto's zijn niet allemaal van mij, veel van de foto's heb ik van Pinterest. Alle leuke foto's die je tegenkomt plak je in een tekstverwerker documentje.
Als je denkt dat je genoeg foto's hebt print je het papiertje uit en begin je met het uitknippen van alle foto's. Ik heb de foto's daarna random verspreid over de doos, ik vond het in ieder geval leuker met wat open ruimtes ertussen die ik later heb ingekleurd met wat stiften. Als je alle foto's hebt opgeplakt is je Instagram/Herrineringen box klaar.
En nu denk je misschien, hé! Je hebt nog ruimte aan de binnenkant en aan de andere kanten, die zijn voor de foto's en herinneringen die nog gaan komen ^^.
Maak jij deze box? Stuur me een foto! Hoe vind je deze supersnelle en supermakkelijke DIY?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...