21 sep. 2013

Catrice Ultimate Nail Lacquer Nagellakjes

 Laatst kwam ik bij de Kruidvat om de Maybelline Baby Lips te kopen (die er nog steeds niet zijn :( aarrgh). Bij de Kruidvat kijk ik altijd bij de Catrice en Essence make-up en daar hadden ze een superleuke actie, 1+1 gratis op alle Catrice nagellakjes. Ik nam twee lakjes mee en vandaag heb ik de review! Deze twee beauties nam ik mee. De mintgroene kleur heet 36 Mint Me Up en de koraalroze kleur heet 20 Meet Me At Coral Island. In de mintgroene kleur zitten ook goude spikkels.
 De verpakking voelt redelijk goedkoop aan maar ziet er op zich wel chique uit. Er zitten jammer genoeg aardig wat plakbandresten en vingers op mijn exemplaren maar daar kan Catrice natuurlijk niets aan doen. Er zit 10 ml in een potje.
Meet Me At Coral Island is een neonroze kleur, hij neigt een beetje naar koraal. Herken je de kleur al? Hij is namelijk bijna identiek aan mijn favoriete nagellakje Off To Miami van Essence. Ik baal er wel een beetje van dat ik deze heb gekocht omdat ik dus van Essence bijna precies dezelfde kleur heb.
 In zonlicht.
 In de schaduw.
Ik vind Meet Me At Coral Island een mooi lakje. Op de foto draag ik twee laagjes maar je ziet mijn nagel er wel een beetje doorheen, dat vind ik jammer en ook erg zonde. De kleur is exact hetzelfde als de kleur die in het potje zit dus dat is zeker een pluspunt. Alles bij elkaar gerekend is Meet Me At Coral Island een mooi budgetkleurtje.
 Always In My Mint pakte ik als eerste. Het was de allerlaatste in het schap en het is een prachtig mintgroenkleurtje met gouden glittertjes/spikkels. Dit kleurtje vind ik perfect voor in de herfst.

In zonlicht.
In de schaduw.
 Een foto om de spikkels wat beter te zien.

Ik ben helemaal verliefd geworden op Always In My Mint. De kleur dekt in twee laagjes perfect en de gouden spikkels zien er prachtig uit. De kleur glanst helemaal in het zonlicht en dit is echt een perfect kleurtje voor de herfst. Ik denk dat ik mijn nieuwe favoriete kleur heb gevonden!
 Ik ben erg blij met deze nieuwe nagellakjes. Zeker Always In My Mint is een prachtig lakje, fijn dus dat het zo budget is. Ik betaalde voor beide lakjes €1,99 omdat het een 1+1 gratis actie was. Zonder die actie is het €1,99 per potje. Wat vind jij van deze nagellakjes? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...