8 sep. 2013

10 Feitjes over mij

Foto van WeHeartIt
Ik ben Marije en ik ben 13 jaar oud. Dat zijn eigenlijk een beetje standaard dingen die iedere lezer(es) van Alegria wel weet over mij (volgens mij). Toch zijn er nog altijd dingen die jullie niet weten over mij. Vandaag leek het me leuk om gewoon wat feitjes over mijzelf te vertellen/schrijven/bloggen. Dan leren jullie mij een beetje beter kennen en dat vind ik gezellig.Foto van WeHeartIt
- Ik ben absoluut geen fan van gehypede artiesten (er komt nog een heel artikel over gehyped zijn dus maak je geen zorgen als je van dit feitje niets snapt). Met gehypede artiesten bedoel ik artiesten die zo'n mega fandom hebben dat het niet meer leuk is. Ook vind ik vaak dat mensen overdrijven hoe goed bepaalde artiesten zijn. Zo vind ik dat Ariana Grande wel zeker kan zingen, maar ik vind het niet overdreven goed. Ook vind ik van die wannabe One Direction boybands niet bepaald geweldig.

- Ik wil stiekem heel graag allerlei DIY's en creatieve dingen op Alegria plaatsen maar dan ben ik bang dat jullie het niet leuk vinden. Het artikel over je eigen handschrift als lettertype was dan ook een soort prototype.

- Mijn alltime favourite tv zender is TLC. Ik vind bijna alle shows geweldig en ik kan uren in de ochtend kijken naar de shows. Mijn favorieten zijn Here Comes Honey Boo Boo, Mad Fashion, Cake Boss en LAInk.
Foto van WeHeartIt
- Ik vind het stiekem echt geweldig om tv-shows op rtl4 enzo te kijken. Shows als 'Wie ben ik', 'Ik hou van Holland' en 'Expeditie Robinson' vind ik erg leuk.

- Ergens wil ik meer geld uitgeven aan dingen als haaraccessoires en make-up maar dan denk ik; 'hmmm bettah not'.

- Ik ben gek op dekentjes, kussentjes en al dat soort dingen. Eigenlijk al die kleine dingetjes die je kamer er een stuk gezelliger uit laten zien.
Foto van WeHeartIt
- Ik kan mijn eigen chips maken als ik een magnetron, olijfolie, een aardappel, een dunschiller, wat bakpapier, wat zout en wat peper heb. En het is heerlijk krokant en heerlijk, geweldig lekker.

- Ik eet veels te veel koekjes, snoep en chips en ik moet echt gaan minderen daarmee.

- Ik heb van mijn tiende tot bijna mijn twaalfde een klein paars brilletje gehad in de plaats van mijn lenzen. Ik heb lenzen sinds december 2011.

- Ik schaam me er soms best voor dat ik fan ben van bands/artiesten als Panic! at the Disco, Marina and the Diamonds en Taylor Swift.

xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...