21 aug. 2013

Vliegtuig Films

Foto van WeHeartIt
On my way to Thailand zat ik in totaal 20 uur in het vliegtuig. Dat is best wel heel erg lang (bijna een hele dag). De heenvlucht was een nachtvlucht waarin ik dus ook heb geslapen, de terugvlucht was daarentegen een dagvlucht waarin ik alleen maar films keek. In totaal heb ik 7 films gekeken in het vliegtuig (op zo'n vliegtuigschermpje dat dan op de stoel voor je zit) en ik ga van vijf van die films een review geven =). Waarom vijf van de zeven? De andere twee waren redelijk oude Disneyfilms.

Warm Bodies
Let op: deze trailer bevat geweld!
R is een zombie en Julie is een normaal mens, dat is het eerste wat je moet weten bij deze film. Als R Julie redt van een zombie aanval word hij verliefd op haar. Maar R is een zombie en Julie is de dochter van het hoofd van de zombie verdelgings brigade (laten we het even zo noemen, het zijn allemaal mensen die zombies neerknallen). Een onmogelijke liefde.

Ik vond deze film zeker vermakelijk. Ik vond het leuk aangezien het een best nieuw verhaal is, wel vond ik het redelijk voorspelbaar. Er zaten geen verrassende wendingen in het verhaal. Wat ik leuk vond is dat je de hele tijd de gedachtes van R hoort, die zijn soms best grappig. Ik geef deze film een zeven.
Life of Pi
Pi is een Indische jongen, zijn vader is de baas van een dierentuin. Als zijn vader wilt verhuizen moeten ze met de hele familie en alle dieren van de dierentuin met een schip de zee op. Maar op zee zinkt het schip en Pi weet zich als enige in een reddingsboot te krijgen. Helaas is hij daar niet alleen. Hij zit op een reddingsboot met een tijger. 

Ik vond deze film heel erg boeiend. De film is totaal niet realistisch (vleesetend eiland?) en daarom heel erg leuk. Het verhaal is best meeslepend en zielig en de special effects zijn prachtig. Deze film raad ik zeker aan, ik geef hem dan ook een acht.
The Croods
Deze film gaat over een prehistorisch gezin genaamd the Croods. Om niet dood te gaan sluiten ze zich bijna altijd op in hun grot. Als dochter Eep hier gek van wordt vlucht ze 's nachts de grot uit en komt Guy tegen. Guy is een jongen en hij is er van overtuigd dat het einde van de wereld nabij is. Ook laat hij Eep het vuur zien. Als Eep 's ochtend alles over het vuur aan haar familie verteld, zijn die ervan overtuigd dat ze Guy moeten volgen...

Deze film was echt geweldig.. echt geweldig. Het verhaal is goed en ook best wel origineel. Je ziet de prachtigste landschappen die allemaal geanimeerd zijn. Deze film was echt heel erg leuk om naar te kijken en ik heb er zeker van genoten. Deze film is heel erg leuk om met je familie te kijken, hij krijgt een acht.

Les Misérables
Ex-gevangene Jean Valjean ontmoet stervende moeder Fantine. Hij neemt haar dochter Cosette onder zijn hoede terwijl hij vlucht voor Javert, iemand van de gevangenis die hem het liefst weer opgesloten ziet. Als de burgeroorlog uitbreekt en Cosette verliefd wordt op soldaat Marius, veranderen er allerlei dingen.

Ik had helemaal geen zin om twee en een half uur naar een film te kijken. Maar omdat ik over Les Misérables alleen maar positieve dingen had gehoord besloot ik hem toch te kijken. En echt waar, de twee en een half uur waren het waard. Het verhaal is prachtig en alles is heel mooi opgenomen. Ik moest er allereerst best aan wennen dat de hele film gezongen word, maar nu vind ik dat juist mooi. Ik geef deze film een 8,7.
Oz the Great and Powerful
Kermistovenaar Oz raakt per ongeluk verzeilt in het magische land van Oz. Hier ontmoet hij heks Theodora die hem vertelt over een eeuwenoude voorspelling, hierdoor raakt hij verzeilt in een bijzonder avontuur.

Ik vind dit eigenlijk een heel erg slechte film. Het land van Oz vind ik totaal niet mooi opgenomen en ik vind het verhaal best slecht. De personages vind ik ook niet goed. Deze film heeft me geen moment echt van adem benomen, hij heeft me niet eens laten lachen (niet eens een glimlachje). Ik raad je dan ook niet aan deze film te kijken, hij krijgt een 5,2.

Welke films heb jij voor het laatst gezien? xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...