14 aug. 2013

Tag: Get Your Freak On!

Niemand is echt normaal. Iedereen heeft wel een raar trekje, een rare hobby, een supervreemde bijnaam of een obsessie voor iets wat heel erg vreemd is. Niet dat dat erg is, dat maakt ons juist allemaal uniek. Vandaar dat ik vandaag een tag doe die ik ontzettend leuk en origineel vind. Hij heet Get Your Freak On! Laten we maar snel beginnen.
1. Wat is je bijnaam?
Ik heb echt heel erg veel bijnamen gehad. Mijn eerste echte bijnaam was gewoon Ma of Mar, wat redelijk logisch is aangezien ik Marije heet. In groep drie werd het Ma-eitje en in groep vier werd het Mandarijn (juist...). Mijn echte bijnaam kreeg ik in groep zes. Daar werd ik door een vriendin Mayo(oow/naise) gedoopt. Deze bijnaam heb ik tot het begin van de brugklas gehad en ik vond hem niet erg ofso, ik vond mijn bijnaam wel schattig. Nu heb ik een paar bijnamen, mijn oma noemt met al dertien jaar lang Poppedijne (^-^) en mijn vader noemt me Bollebettie of Iki. Mijn broers noemen me Marie, Mariaah, Mariër en de meest rare andere namen. Mijn vriendinnen noemen me meestal gewoon Marije of Ma. Maar als ze in een gekke bui zijn noemen ze me Mama Giraffe. Dit komt omdat ik de langste van de groep ben en omdat ik zo ongeveer degene ben die de anderen troost.

2. Wat is een rare gewoonte van je?
Ik denk dat ik voor iedereen spreek dat je niet over jezelf kan oordelen wat nou echt raar is. Ik merk niet op aan mezelf wat nou echt raar is. Wel slaap ik nog steeds met een nachtlampje omdat ik bang ben in het donker. Oh, ik kan ook niet slapen zonder dat ik iets in mijn handen heb.

3. Waar ben je bang voor?
Zoals ik al zei ben ik een beetje bang in het donker. Toch zijn er maar weinig dingen die ik echt heel eng vind. Wel vind ik veel dingen creepy . Het enige waar ik echt bang voor is is om achtergelaten te worden. Dat iedereen me opeens de rug toe keert en zo is van: 'Marije? Oh die lange... ugh echt een vreselijk mens'.

4. Wat voor een liedje zing je als je alleen bent?
Een liedje? Als ik alleen ben dan barst de Marije show los. Ik ga van Reggae, naar Pop, naar Opera en soms zing ik zelfs Palingsound.

5. Waar irriteer je je aan aan anderen?
Ooooh, ik kan hier een heel artikel over maken. Ik irriteer me altijd redelijk snel aan dingen. Een van de dingen die ik vreselijk irritant vind is als iemand niet voor zijn eigen mening durft uit te komen omdat ze bang zijn dat dat niet jouw mening is. Als iemand bijvoorbeeld eerst zegt dat een film vreselijk is, als ik dan zeg dat ik diezelfde film heel erg leuk vind en als diegene daar dan weer op antwoord met: 'Tja, zo slecht was hij ook weer niet'. Het is echt niet dat ik boos word als iemand niet dezelfde mening heeft als mij. Ook vind ik smakken niet zo plezierig om te horen ^-^.

6. Wat doe je als je nerveus bent?
Dat kan ik precies uitleggen. Ik word duizelig en krijg een knoop in mijn maag. Daarna word ik misselijk en zweterig.

7. Aan welke kant van je bed slaap je?
Mijn bed staat tegen de muur en ik heb tegen de muur allerlei kussentjes gezet. Ik slaap op mijn zij met mijn gezicht naar mijn kamer en met mijn rug tegen de kussentjes tegen de muur.

8. Wat was de naam van je eerste knuffel?
Toen ik geboren werd had ik altijd een roze konijn. Zover ik weet heb ik dat altijd 'konijn' genoemd. Sinds mijn vijfde heb ik echt een vaste slaapknuffel, een sneeuwman die ik 'sneeuwman' noem. Ik ben zo origineel met namen.

9. Zou je aan het meer willen wonen of aan het strand?
Ik denk aan een meer omdat het strand meestal bezaaid is met toeristen. Dan heb ik het idee dat je aan het meer meer privacy hebt.

10. Wat is een regel voor beauty die je van jezelf moet doen?
Wat een onzin, regels voor beauty? Ik vind dat je jezelf geen regels voor moet stellen. Laat je lekker gaan en doe waar je zin in hebt. Als ik er echt een moet kiezen dan is het voor als ik ergens heenga: lenzen indoen. Lenzen vind ik comfortabeler dan een bril maar als ik ze niet in hoef te doen dan doe ik dat ook niet.

11. Welke kant kijk je op onder de douche?
WHUT???@U#*(Y@$ Wat is dit nou weer voor een vraag? Nou oké, vanuit onze douche (wij hebben twee douches in huis, ik deel een badkamer met mijn broer) kan je maar vanaf een kant de badkamer inkijken. Niet gek dus dat ik gewoon vooruit de badkamer in kijk.

12. Heb je rare bodyskills? (Wat voor een vreemde dingen kun jij met je lichaam doen)
Ik kan met mijn tong mijn neus aanraken, hoe awesome is dat.


13. Wat is je favoriete eten?
Alles behalve tomaten (sorry Irene).

14. Hoe laat slaap jij doordeweeks en wat draag je als je slaapt?
Ik ga om 21.45 in bed liggen, ik lees tot 22.05 ik slaap om 22.55. (IPOD ALL THE WAYY).
Ik draag meestal van die pyjamasetjes want die zien er schattig uit en zitten lekker.

Wat zijn jouw rare trekjes? xMarije
Alle foto's zijn van WeHeartIt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...