20 aug. 2013

Outfits van mijn vriendinnen: Annika

 Toen ik een paar weken geleden de outfit van Mirjam op Alegria showde waren jullie ontzettend enthousiast. Dit vond ik heel erg leuk en daarom besloot ik hierbij ook de outfit van Annika te showen. Annika blogt samen met Mirjam op deze blog. Hierbij de outfit van Annika, een schattige mix met pastelkleurtjes.

Annika draagt een superschattig shirtje van de Esprit. Het is een wit shirtje met een leuke afbeelding erop. Ik ben fan, ik vind het ontzettend lief staan, zeker met de ketting die Annika ook draagt. Dit schattige luchtballonnetje komt van de Pieces en past perfect bij de pastelgele broek die Annika draagt. De broek is ook van de Esprit.
 In haar haar draagt Annika een wit, kanten strikje van de Claire's. Dit geeft de outfit een ontzettend schattige twist en het past perfect bij het shirt. Het staat ook heel leuk in combinatie met de knot.
Als schoenen draagt Annika deze donkergrijze Converse. Ze heeft er andere veters in gestopt die je kan kopen bij plaatselijke schoenenwinkels, 1 eurowinkels en winkels als de Action. De gele hartjes in de veters passen ook weer bij de broek.

Ik vind de outfit van Annika echt ontzettend schattig. Wat vind jij van de outfit van Annika? xMarije

Shirt: Esprit
Broek: Esprit
Schoenen: Converse
Strikje: Claire's
Ketting: Pieces

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...