12 aug. 2013

My Life In(stagram)

Ik weet het, ik weet het. Ik kan jullie gedachtes lezen... een My Life In(stagram)?? Die komen toch altijd op de vijfde van de maand? Gelijk hebben jullie, maar omdat ik op vakantie was en ik geen My Life In(stagram) wil overslaan wil ik er toch nog even eentje doen. Dus nu voor de verandering even een My Life In(stagram) op de twaalfde, en de volgende gewoon weer op 5 september. Dus neem een kijkje in mijn leven, My Life In(stagram).Ik vind dit echt een geweldige quote. Hij staat dan ook in mijn Instagrambio. Ik vind dat deze quote echt geweldig bij mij (en Irene eigenlijk ook wel) past en daarom maakte ik er een foto van. Ik kan trouwens nooit netjes schrijven op papier zonder lijntjes.
Ik ben begonnen met de Narnia boeken te lezen. Ik lees ze in het Engels omdat ze ook in het Engels geschreven zijn en op de foto zie je deel 1. Deze foto werd gemaakt op 7 juli 2013 en ik ben nog steeds op bladzijde 67. Wat is het eerste boek van de Narnia reeks saai.
Als ik na het eten zin heb in een toetje dan is het bijna altijd dit. Ik weet hoe slecht het voor je is maar het is zo &*@)!%!#!^@# lekker. Het is vanille vla met hagelslag erdoorheen./Als ik jou was zou ik het een keertje proberen.
Toastjes zijn zo ontzettend overheerlijk. Helaas kun je de toastjes die ik hier eet niet in Nederland krijgen. De zogeheten Oatcakes kun je kopen in Engeland en daarom neemt mijn vader ze altijd mee. Deze toastjes vind ik zoveel lekkerder dan Nederlandse toastjes.
Samen met Mirjam en Annika deed ik een huge waterballonnengevecht. Het was echt heel erg leuk en aan het einde waren we allemaal heel erg nat. Dit kwam onder andere omdat ik een mega waterpistool had gepakt en hun compleet had nat gespoten, daarna gooiden zij een emmer water over mij heen.
Cory Monteith overleed veels te vroeg. Op de een of andere manier kwam dit best als een klap. Niet dat ik zo'n grote fan ben van Cory Monteith, meer omdat de gedachte dat het leven zo snel voorbij kan zijn direct mijn hoofd binnenschoot. Cory was nog heel erg jong en daarom kreeg ik meteen zo'n instelling dat ik alles uit het leven moet halen dat er in zit, gewoon omdat het kan.
Nog een geweldig persoon overleed deze maand veels te vroeg. Talia, misschien wel de bekendste YouTubeguru, overleed aan haar ziekte. Dit vond ik ook heel erg. Het was bijzonder om YouTube in zoveel rouw te zien.
Ik probeerde een keer een video in HQ op YouTube te zetten, dat heb ik geweten. Uiteindelijk werd ik zo ongeduldig dat ik hem gewoon in LQ heb opgenomen, ik weet het... ik ben ongeduldig.
Soms is het zo lekker om even in je vaders trui te kruipen.
Ik was bezig met webdesignen. Ik was toch wel heel erg trots op deze. Op de een of andere manier vind ik hem wat hebben.
Met een hele goede vriendin van mij genaamd Sanne was ik een ijsje gaan eten. Ik had een bolletje genomen en zij twee, moet je nagaan hoe langzaam ik ijs eet (het lijkt op deze foto alsof wij beide een bolletje hadden). Ik ging met mijn all time favourite: MANGOO <3.
Hebben jullie al gehoord van de 'actie' van YouTuber Rutger? Hij heeft een filmpje gemaakt tegen de onnodige hashtags op Instagram. Persoonlijk vind ik dit echt geniaal. Ik gebruik zelf geen hashtags op Instagram maar zie het wel ontzettend vaak bij anderen. Eerlijk gezegd, dit is best wel irritant. Dus maak ook een selfie en zet als hashtag: #idontneedtags Bekijk het filmpje hier.
En toen was ik opeens in Thailand. In Thailand kreeg ik van het hotel Body Mist en Face&Body Mist, hoe awesome!
Een van mijn favoriete drankjes all the way, milkshakes. Hier dronk ik een heerlijke aardbeien variant.
HOE AWESOME IS DIT?
Stiekem maakte ik deze foto om andere mensen jaloers te maken, nee okee grapje. Deze foto is meer om het paradijselijke Thailand in een foto samen te vatten. Een aardbeien milkshake, met mijn voetjes in het zand, een bloem in mijn strandhaar en ook een haarfeather in mijn haar die je hier niet kunt zien.

Dit was de nieuwe My Life In(stagram), sorry voor de vertraging. xMarije

1 opmerking:

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...