27 aug. 2013

Mijn Lifestyle Wishlist

Er is altijd wel iets wat je heel erg graag wilt. Dat kan een kledingstuk zijn, een make-upproduct, een boek of een sieraad. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je ze nog steeds niet hebt, heb je het geld niet.. of heb je er nog geen tijd voor gehad... of komt het er gewoon niet van. Ik zit altijd met dat laatste. Er zijn een paar dingen die ik heel graag wil maar waar het gewoon niet van komt. Dit zijn bijna altijd lifestyle producten. Hierbij show ik mijn lifestyle wishlist, ik hoop dat jullie dat leuk vinden!


Ik wil heel graag alle Keri Smith boeken in mijn collectie. Gister schreef ik al dat ik eindelijk een Wreck This Journal heb. Maar ik heb niet genoeg aan alleen een Wreck This Journal, I want it all! Nou ben ik al begonnen met sparen en ik denk dat het volgende boek dat ik zal gaan kopen Finish This Book is, of Mess, of This is not a Book... AARRGH ze zijn zo leuk. Maarja, je legt voor elk boek wel weer 10 euro neer.
Ik ben best wel een Harry Potter freak. Ik vind de boeken en de meeste van de films echt geweldig en vind daarom alles wat met Harry Potter te maken heeft wel leuk. Nou kwam ik dit op internet tegen. Dit zijn Bertie Bott's All Flavoured Beans (Smekkies in alle Smaken). Ik moet dit gewoon hebben! Deze snoepjes zijn online te bestellen. Deze kun je voor 13.15 pond kopen op Etsy maar voor wat snoepjes vind ik dat toch een redelijke prijs. Ik denk dan ook dat ik deze niet echt zal kopen.
Een Pennyboard, hoewel ik denk dat ik er echt superslecht in zal zijn, dromen kan altijd. Dit zijn een soort van skateboards die in Amerika ontzettend populair zijn. En eerlijk gezegd, het ziet er gewoon heel cool uit. 
Als jullie mij op Social Media volgen weten jullie misschien van mijn verslaving aan Arizona Ice Tea. Wat ik ook heel graag wil is alle smaken Arizona proberen. Helaas is het Arizona assortiment heel beperkt in Nederland, in vergelijking met Amerika. Ik heb nu al drie verschillende smaken geprobeerd; Green Tea with Giseng and Honey, Iced Tea with Lemon en Pomegrante. En zijn heerlijk.
Ik wil stiekem echt heel graag een zingende tandenborstel. Niet diegene hierboven (ik ben absoluut geen fan van Justin Bieber, absoluut niet) maar bijvoorbeeld een zingende tandenborstel van Jason Mraz, Taylor Swift of Imagine Dragons. Het lijkt me gewoon heel erg leuk =).

Wat staat er hoog op jouw wishlist? xMarije

4 opmerkingen:

 1. haha, die zingende tandenborstel lijkt me ook wel wat :) dat maakt het tandenpoetsen toch een stuk leuker! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, lijkt me ook wel gezellig om zo'n tandenborstel te gebruiken, helaas zijn dansen en tanden poetsen te gelijk niet zo'n goede combinatie.

   Verwijderen
 2. Aaaah, Smekkies In Alle Smaken wil ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...