18 aug. 2013

Maybelline The Colossal Volume Express Waterproof Mascara

Laatst kreeg ik in een schattige roze envelopje een mascara binnen. Deze kreeg ik van de webshop Online Makeup. Op deze webshop verkopen ze allerlei mooie en leuke makeup en nagellak. Hier verkopen ze vooral de merken die een beetje tussen low budget en high end in zitten, denk aan Maybelline, L'oreal, Make Up Studio. Maar ze verkopen ook low budget producten zoals producten van Miss Sporty en high end merken zoals Essie en Bourjois. (Ja ik noem Essie high end omdat ik niet zo snel tien euro voor een nagellakje neerleg, hoe goed de kwaliteit ook is). Hierbij de review, maakt deze mascara je wimpers echt 7x zo lang?De mascara belooft een paar dingen. Hij verzekert dat hij waterproof is, Dat hij voor maximaal 7 keer zoveel volume zorgt, dat hij doet met maar een laagje, geen klontjes, een kolossaal borsteltje en een formule met veel collageen. Klinkt veelbelovend maar maakt hij het ook waar?

Allereerst het uiterlijk van de mascara, een kanariegele huls met knalblauwe letters... ik vind het origineel. Het is wel echt een knaller in je collectie. Het is niet dat ik de huls mooi vind en het staat ook niet erg luxe, maar het is natuurlijk wel leuk om een fel item in je stash te hebben. Er zit 10 ml in en hij kan rechtop staan (de onderkant is plat). Met zo'n rare vorm was ik best bang dat hij om zou vallen als ik hem verticaal neer zou zetten maar dat is dus niet zo.
Zo kolossaal vind ik het borsteltje ook weer niet. Het borsteltje is redelijk groot, dat wel... maar ik heb wel eens grotere borsteltjes gezien. Het borsteltje is groot genoeg voor je wimpers, hij is dus niet onaangenaam met aanbrengen. Dus ja, het borsteltje is gemakkelijk in gebruik.
Het effect van de mascara. Links zie je mijn wimpers zonder iets erop, rechts met de mascara. Zoals je ziet geeft hij wel echt volume aan mijn wimpers. De mascara klontert niet maar het is niet 7x mijn volume. Dit is dan ook maar 1 laagje. De mascara is waterproof, ik heb mijn hoofd onder de kraan gehouden en geprobeerd de mascara nat te maken. Hij ging er een heel klein beetje af. Een regenbui zou hij dus overleven maar een duik in het zwembad niet. Ik ben tevreden met deze mascara en ik raad jullie zeker aan hem te kopen.

De Maybelline the Colossal Volume Express Waterproof Mascara kun je hier kopen bij OnlineMakeup.nl voor €14,99. Je kunt deze mascara ook kopen bij drogisten met een Maybelline schap zoals de Kruidvat.

Wat vind jij van de mascara?
xMarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wij raden deze artikelen aan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...